Rex Raptor

-

Rex Raptor is een personage uit Yu-Gi-Oh! en is een van de eerste tegenstanders waarmee Yugi Muto en zijn vrienden worden geconfronteerd tijdens Duelist Kingdom. Hij speelt met dinosaurus-kaarten en heeft een uitgesproken persoonlijkheid met een hooghartige en zelfverzekerde houding, die hem soms in de problemen kan brengen.

Rex Raptor
Rex Raptor

Duellist Rex Raptor

Als duellist staat Rex Raptor bekend om zijn agressieve speelstijl en zijn voorliefde voor het gebruik van krachtige dinosaurus-kaarten. Hij heeft een reeks sterke kaarten tot zijn beschikking, waaronder zijn kenmerkende ‘Two-Headed King Rex’. Dit is een machtige dinosaurus, die hij vaak gebruikt om zijn tegenstanders te verslaan. Daarnaast heeft hij een voorkeur voor kaarten die zijn tegenstanders kunnen neutraliseren of hun kracht verminderen. Zoals: ‘Megazowler’ en ‘Sword Arm of Dragon’.

Two-Headed King Rex
Megazowler
Sword Arm Of Dragon

In Duelist Kingdom neemt Rex Raptor het op tegen Yugi Muto en zijn vrienden in een aantal uitdagende duels. Hij slaagt er bijna in om Yugi en Joey te verslaan, maar uiteindelijk komt hij tekort tegen de sterke kaarten van Yugi en het geluk rondom ’the Time Wizard’. Na het duel tegen Joey verliest hij de Red-Eyes Black Dragon, wat vervolgens een belangrijke kaart wordt in het deck van Joey. Humor is dat hij eerst Joey moest verslaan om te kunnen duelleren tegen Mai Valentine, hier was hij dus niet aan toegekomen.

Time Wizard
Red-Eyes B. Dragon

Rex Raptor Yu-Gi-Oh!

Rex Raptor is een interessant personage in de wereld van Yu-Gi-Oh! met een unieke persoonlijkheid en speelstijl. Zijn voorliefde voor dinosaurus-gebaseerde kaarten en zijn agressieve speelstijl maken hem een uitdagende tegenstander voor elke Duelist die hij tegenkomt. In de afleveringen komt hij meerdere keren langs als duellist en speelt af en toe een duel

Personages

De serie Yu-Gi-Oh! bevat veel uitzonderlijke en bijzondere personages met elk een uniek deck, opvallende kaarten en een interessante persoonlijkheid. Mede hierom schrijven wij over verschillende personages informatie en lichten wij bijzondere kaarten toe. Lees meer over personages zoals Seto Kaiba, Weevil Underwood en Mako Tsunami.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Vorig artikel
Volgend artikel

Recent comments