Mako Tsunami

-

Mako Tsunami is een duellist uit Yu-Gi-Oh! die bekend staat als visser. Hij wil de grootste visser ter wereld worden om zijn vader te eren. Zijn deck bestaat uit op water gebaseerde kaarten en duelleert in het eerste seizoen tijdens ‘Duelist Kingdom’ tegen Yugi Muto. Dit duel vindt plaats omdat hij duellisten lokt met gebakken vis. Omdat er geen eten op het eiland te koop is, hebben vele duellisten honger en zo haalt hij zijn ‘star-chips’ binnen. Tot dat hij tegen Yugi duelleert…

Mako Tsunami

Mako Tsunami tegen Yugi Muto

Op ‘duelist kingdom’ ruikt Joey gebakken vis en vliegt direct die kant op. Hij komt uit bij een kampvuur, waar een aantal vissen worden gebakken. Snel pakken Joey en Tristan een vis en zo komt Mako Tsunami tevoorschijn. Als ervaren visser is hij ervaren in het water en zo gebruikt hij een strategie om duellisten te lokken. Hier geeft hij zelf ook toe dat hij niet had verwacht dat hij Yugi Muto tegen zou komen. Toch daagt hij Yugi uit en ontstaat er een duel op het water. Het water geeft zijn monsters krachtbonussen en zorgt ervoor dat ze niet zichtbaar zijn voor Yugi. In dit duel laat Yugi goed zien dat hij verder denkt dan alleen zijn kaarten en zo een strategie tegen elk deck heeft. Via de kaart ‘Full Moon’, wordt de aanvalskracht van ‘Silver Fang’ verhoogt en valt hij de maan aan met ‘Giant Soldier of Stone’. Doordat de maan vernietigt wordt, ontstaan er eb en zakt het water. Hierdoor krijgt Yugi de overhand en verslaat hij Mako met ‘Curse of Dragon’ en ‘Burning Land’.

Full moon
Silver Fang
Giant Soldier Of Stone

Deck Mako Tsunami

Het Deck van Mako Tsunami is gericht op water en zo beschikt hij over allemaal water-monsters. Hier ligt de strategie om zijn sterke monsters te verbergen in het water om uiteindelijk een sterk monster op te roepen. Via het sterke monster verslaat hij eenvoudig zwakke monsters van zijn tegenstander en geeft hij hen niet de kans om een sterk monster op te roepen. Toffe kaarten uit het deck van Mako Tsunami zijn: The Legendary Fisherman, Umi, Fortress Wale, Amphibian Beast en Salvage. Dit vinden wij vooral toffe kaarten omdat wij die nog kunnen herinneren van vroeger en dit sterke kaarten zijn in het deck van Mako.

The Legendary Fisherman
Fortress Wale
Umi

Personages

Tijdens het kijken van Yu-Gi-Oh! komen wij verschillende personages tegen. Die lichten wij vervolgens uit op yugiohkaarten.nl omdat wij het deck erg tof vinden of omdat wij denken dat het personage cruciaal is voor Yu-Gi-Oh! Indien je meer behoefte hebt aan informatie of aan een specifiek personage, laat het ons dan weten in de reacties.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments