Mai Valentine

-

Mai Valentine is een terugkerend en ondersteunend personage in de Yu-Gi-OH! afleveringen en zorgt regelmatig voor leuke duels. Mai Valentine staat in het begin van de series bekend egoïstisch persoon die het prijzengeld wil winnen voor persoonlijke voldoening en macht. Toen zij het duel van Joey Wheeler verloor, gaf Joey haar een les over het hart van de kaarten en de kracht van vriendschap. In de eerste afleveringen van Duel Monsters! gebruikt Mai Valentine haar schoonheid en skills om te krijgen wat ze wil hebben. Een goed voorbeeld is het stelen van de kamer van Rex Raptor tijdens de cruise naar Duelist Kingdom.

Mai Valentine
Mai Valentine

Persoonlijkheid

Naast dat Mai egoïstisch is, is zij ook erg eenzaam. Onder andere hierdoor is zij er van overtuigd dat ze geen vrienden nodig heeft en daarom kraakt ze Yugi en zijn vrienden vaak af. Uiteindelijk helpen Yugi, Joey, Tristan en Tea haar om haar ‘Star Chips’ terug te krijgen en daardoor gaat ze het belang van vrienden meer inzien.

Helaas komt het gevoel van eenzaamheid weer terug na het duel tegen Marik Ishtar. Tijdens de finale van Battle City, komt Mai in een schaduwspel terecht en wordt voor een lange tijd achter gelaten in het schaduwrijk. Dit zorgt voor een zodanig trauma dat zij zich tegen haar vrienden keert en daardoor aansluit bij de kwaadaardige Dartz.

Deck Mai Valentine

Het Deck van Mai Valentine valt onder een Harpie Deck, waarbij al haar kaarten draaien rondom Harpie Lady. Dit is direct het sterke maar ook het zwakke punt van het deck van Mai Valentine. Dit wordt goed zichtbaar, wanneer Joey realiseert dat zij amper monsters heeft. Wanneer zij de Harpie Lady goed inzet, kan zij de kaart versterken met verschillende Equip Spell Cards zoals: Rose Whip en Cyber Shield. Tegen Joey gebruikte zij bijvoorbeeld een zwermstrategie, die de Harpie Lady dupliceert.

Harpie Lady
Harpie Lady Sisters

Personages

Wij kijken graag Yu-Gi-Oh! en wanneer wij merkwaardige personages zien, dan schrijven wij daar graag over. Lees bijvoorbeeld meer over Yugi Muto, Seto Kaiba en natuurlijk Joey Wheeler. Hoe verder wij komen met de serie, hoe meer personages wij beschrijven. Heb je toevallig meer informatie nodig of wil je een artikel over een specifiek personage, laat het ons dan weten in de reacties.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Vorig artikel
Volgend artikel

Recent comments