Meest waardevolle Yu-Gi-Oh! producten maart 2024

-

De derde maand van het jaar 2024 zit er op. Dat betekent dat het eerste kwartaal achter de rug is en wij alweer een derde lijst maken met meest waardevolle Yu-Gi-Oh! producten. Hiervoor kijken wij elke maand naar wat er wordt verkocht op Ebay en uit deze lijst halen wij een top vijf met de meest waardevolle producten. Bekijk de lijst van januari en februari en kijk hieronder de lijst met meest waardevolle Yu-Gi-Oh! producten maart 2024.

5. Yugioh Cybernetic Revolution 1st Edition Booster Box 24 Pack

We beginnen de lijst met een Booster Box uit 2005, met de naam Cybernetic Revolution. Deze set is een van de zeven sets, die worden uitgebracht in 2005 en het gaat hier om een 1st Edition in het Engels. De set bevat in totaal 60 kaarten en dat zijn vooral Machine-type monsters. Dit verzamelde de koper vast want voor deze set is 2,999.99 Dollar betaald.

4. Yugioh 1x PSA 10 Ten Thousand Dragon BLAR-EN10K Starlight Rare (GEM MINT)

De tweede item op de lijst is een PSA 10 variant van Ten Thousand Dragon Starlight Rare. De kaart komt uit de Battles of Legend: Armageddon set en is extra zeldzaam doordat het een Starlight Rare variant is. Dit heeft ervoor gezorgd dat de PSA 10 variant voor 3,000.00 Dollar is verkocht en daarmee is dit nummer 4 op de meest waardevolle Yu-Gi-Oh! items van de maand maart.

3. Yugioh 25th Anniversary Kaiba Set English Briefcase Sealed en Signed Eric Stuart

Nummer drie op de lijst is een item die wij vorig jaar ook nog in onze winkelwagen hadden staan. Toch hadden wij hem niet besteld, iets wat deze verkoper wel had gedaan. Vervolgens heeft hij de koffer van Kaiba, je weet wel de eigenaar van Kaiba Corp. met de drie Blue-Eyes White dragons laten signeren door Eric Stuart. Wie? Hoor ik je denken, wij gaan het even opzoeken. Eric Stuart is een ‘Voice Actor’, iemand die stemmen inspreekt van personages in films, series en tekenfilms. Hij heeft onder andere de stemmen ingesproken van Brock, James en Squirtle in Pokemon, maar dat heeft deze koffer niet in waarde doen laten stijgen. Hij heeft namelijk ook de stem ingesproken van niemand minder dan.. Seto Kaiba. De koffer is dus gesigneerd door een indirecte Seto Kaiba en dat heeft de koffer met drie kaarten doen laten verkopen voor 3,000.00 Dollar. Wij gaan opzoek naar Eric Stuart, jullie?

2. Yu-Gi-Oh! BGS 9.5 Gem Mint Dark Paladin MFC-105 Ultra 1st Corrected Art

Op nummer twee staat een BGS 9.5 variant van Dark Paladin uit de Magician’s Force set uit 2003. De kaart komt dus uit de begin jaren van Yu-Gi-Oh!, heeft een gigantisch goede score van 9.5 bij een betrouwbare kaarten ‘grader’: BGS en is voorzien van een Corrected Art. Dit verwijst naar een aangepaste of verbeterde illustratie. Genoeg redenen om een kaart erg zeldzaam te maken en dat laat de prijs ook wel zien. Dit item is namelijk verkocht voor 4,800.00 Dollar.

1. 2002 YuGiOh promo TP2-001 – Morphing Jar Tournament Pack 2 – PSA 10 Gem Mint

Op nummer 1 van de maand maart staat een promo kaart van Morphing Jar. De kaart komt uit de Tournament Pack 2, dat is uitgebracht op 1 oktober 2002. Deze Booster Packs alleen al gaan voor beste bedragen en wanneer dan een kaart als Morphing Jar een PSA 10 score krijgt, doet dit helemaal iets met het bedrag. De verkoper heeft de kaart meer dan twintig jaar lang in een perfecte staat kunnen houden en nu kunnen verkopen voor 5,100.00 Dollar. Een prima bedra als je het ons vraagt.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments