Weevil Underwood

-

Weevil Underwood staat ook wel bekend als Insector Haga in de manga en Japanse versie. In de afleveringen ontwikkelt Weevil zich tot een rivaal van Yugi en zijn vrienden. Zijn jaloezie komt duidelijk naar voren, wanneer hij de Exodia kaarten van Yugi in het water gooit tijdens de boottocht naar Duelist Kingdom. Weevil Underwood toont veel aanbidding voor insecten en daar is zijn deck ook op gebaseerd.

De naam Weevil Underwood

De naam Weevil is gebaseerd op een kleine kever met een langwerpige snuit. De kever wordt veelal gezien als ongedierte en daar is zijn persoonlijkheid op gericht. De persoonlijkheid van Weevil is regelmatig onaangenaam, net zoals ongedierte. De achternaam Underwood, kun je lezen als under the wood. Ongedierte leeft ook vaak onder hout en dat is ook de aanvulling op zijn insecten deck.

Weevil Underwood

Deck Weevil Underwood

Weevil gebruikt een insecten deck die draait rondom insect-monsters en kaarten die de monsters versterken. Belangrijke kaarten zijn Insect Barrier en Cocoon of Evolution om vijandige aanvallen te blokkeren, terwijl hij zich voorbereidt om zijn sterkste kaarten op te roepen. De sterkste kaarten zijn:

  • Great Moth
  • Perfectly Ultimate Great Moth
  • Insect Queen

Great Moth

De Greath Moth is een belangrijke kaart in het deck van Weevil Underwood. De kaart is een monster-kaart met Earth attribuut. Als type valt de kaart onder insect, net zoals vrijwel elk monster in het deck van Weevil Underwood. De kaart heeft acht sterren en kan niet normaal opgeroepen worden. Je kan een Great Moth alleen speciaal oproepen door Petit Moth vier beurten te combineren met Cocoon of Evolution.

Wanneer je Great Moth hebt opgeroepen beschik je over een aanval van 2600 en een verdediging van 2500. Als je dit combineert met magie-kaarten kun je dit nog een stuk omhoog brengen, wat Weevil Underwood regelmatig doet.

Great Moth
Great Moth
Petit Moth
Petit Moth
Cocoon Of Evolution

Personages

Wij schrijven over verschillende personages, die voorkomen in Yu-Gi-Oh! Dit doen wij door kaarten uit te lichten en hun persoonlijkheid. Meestal is de persoonlijkheid een belangrijk onderdeel van hun deck, waarvan wij de sterke kaarten toelichten. Indien je nog behoefte hebt aan een specifiek personage of meer informatie wil rondom dit personage, laat het ons dan weten in de reacties.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Vorig artikel
Volgend artikel

Recent comments