Bandit Keith

-

Bandit Keith is een personage uit Yu-Gi-Oh! en is een schurk die bekend staat om zijn meedogenloze persoonlijkheid en zijn liefde voor valsspelen. Keith komt het eerst voor in seizoen 1 op duellist Kingdom, waar Seto Kaiba een flashback krijgt van een duel tussen Bandit Keith en Pegasus.

Bandit Keith

Persoonlijkheid en verhaal

Keith is een beruchte kaartspeler die bekend staat om zijn gewelddadige en agressieve speelstijl. Hij is ook berucht om zijn valsspelen, wat hem vaak in conflict brengt met de hoofdpersonages van de serie. Keith is vastbesloten om te winnen, ongeacht de gevolgen en hij is bereid om alles te doen wat nodig is. Dit omvat onder andere het gebruik van illegale kaarten en het saboteren van zijn tegenstanders.

In de serie wordt Keith gepresenteerd als een Amerikaan met een sterke, overdreven accent en een liefde voor alles wat Amerikaans is. Hij draagt vaak een cowboyhoed en heeft een wapen als zijn persoonlijke voorwerp. Dit benadrukt zijn Amerikaanse achtergrond en versterkt zijn imago.

Bandit Keith in de serie

In de serie heeft Bandit Keith een aantal belangrijke momenten. Hij verslaat bijvoorbeeld Joey Wheeler door vals te spelen en hem uit te schakelen. Later wordt hij uitgeschakeld in een duel tegen Seto Kaiba. In deze confrontatie toont Keith zijn meedogenloze aard door Kaiba’s leven te bedreigen als hij niet wint. Uiteindelijk wordt Keith verslagen en uit het toernooi gezet.

Kaarten in het deck van Bandit Keith

Keith gebruikt enkele unieke en illegale kaarten, die niet in het spel beschikbaar zijn voor andere personages. Zo gebruikt hij onder andere Jinzo, Barrel Dragon en Relinquished, wat wij erg toffe kaarten vinden.

  • Jinzo – een machinekaart met een aanval van 2400 en een speciaal effect, waardoor alle valkaarten van de tegenstander worden uitgeschakeld. Als je Jinzo combineert met allerlei met een aantal unieke kaarten kun je een erg sterk deck creëeren.
  • Barrel Dragon – een sterke kaart met een aanval van 2600 en een speciaal effect om een willekeurige vijandige kaart te vernietigen
  • Relinquished – Een duistere monster-kaart met een aanval van 0 en een verdediging van 0, maar hij heeft een speciaal effect waardoor het andere monsters kan absorberen en hun krachten kan gebruiken.
Jinzo
Jinzo
Barrel Dragon
Relinquished

Het deck van Bandit Keith is berucht vanwege zijn gebruik van illegale kaarten en zijn neiging om vals te spelen. Dit maakt hem een gevaarlijke tegenstander in de serie en draagt bij aan zijn reputatie als een van de meest meedogenloze schurken in Yu-Gi-Oh!

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Vorig artikel
Volgend artikel

Recent comments