Black Skull Dragon

-

Black Skull Dragon is een dreigende draak uit Yu-Gi-Oh! De draak is het resultaat van de fusie tussen Red-Eyes Black Dragon en Summoned Skull. Door zijn sterke krachten en duistere angstaanjagende uiterlijk weet deze kaart gemiddeld duellist bang te maken.

De kaart is uitgerust met een aanvalskracht van 3200 en een verdedigingskracht van 2500, waardoor dit monster erg sterk is. Je kunt de kaart oproepen met een fusie waarvoor je de Polymerization-kaart nodig hebt. Dit is een spreukkaart die het mogelijk maakt om de benodigde monsters samensmelt tot deze ultieme draak.

Handige kaarten om mee te combineren

Tijdens het duel heb je meerdere kaarten nodig voor een goede strategie. Wanneer je gebruik gaat maken van deze kaart, kan je gebruik maken van verschillende kaarten die een sterke combinatie voortzetten.

  • King of the Swamp: deze kaart kan gebruikt worden bij het uitvoeren van de fusie. King of the Swamp kan namelijk gebruikt worden als een vervanger voor elk fusiemateriaal, inclusief Red-Eyes Black Dragon, waardoor het fusieproces soepeler verloopt.
  • Fusion Recovery: dit is een spreukkaart, die het mogelijk maakt om een afgelegde Polymerization kaart terug te halen. Samen met een van de gebruikte materiaalmonsters. Dit kan van pas komen als je Polymerization eerder hebt gebruikt en je het opnieuw wilt inzetten om bijvoorbeeld de draak op te roepen.
  • Call of the Haunted: dit een trap-kaart, die het mogelijk maakt om een monster terug te brengen uit je begraafplaats. Dit kan handig zijn als bijvoorbeeld Black Skull Dragon wordt vernietigd, zodat je het later kunt herstellen.
  • Dragon’s Mirror: deze spreekkaart stelt je in staat om Black Skull Dragon op te roepen door het offeren van draakmonsters. Hiermee beschik je over een alternatief als het niet lukt met je fusiematerialen.
Dragon's Mirror

Varianten van Black Skull Dragon

Qua varianten kijken wij altijd op Cardmarket. Hier zoeken wij naar de specifieke kaart en kijken wij hoeveel hits er zijn. Wanneer je zoekt op deze draak dan krijg je in totaal 21 hits. Hieronder vallen veel dezelfde illustraties, waarbij het origineel soms afwijkt met andere kleuren. Naast het origineel is er een nieuw soort monster met de naam: Archfiend Black Skull Dragon.

Archfiend Black Skull Dragon

Alle kaarten

Onder de categorie alle kaarten schrijven wij over allerlei kaarten. De kaarten die wij toelichten zijn erg populair in Yu-Gi-Oh! of beschouwen wij als interessant om toe te lichten.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Vorig artikel
Volgend artikel

Recent comments