Blue-Eyes Ultimate Dragon

-

De Blue-Eyes Ultimate Dragon is een van de meest iconische en krachtige monsters uit het deck van Seto Kaiba. In de TCG is het een Fusion Monster, dat logischerwijs wordt geassocieerd met het Blue-Eyes White Dragon-archetype.

Blue-Eyes Ultimate Dragon Card

Oproepen Blue-Eyes Ultimate Dragon

Om Blue-Eyes Ultimate Dragon op te roepen, moet je drie Blue-Eyes White Dragon-kaarten gebruiken als Fusie Materiaal. Dit vereist een zorgvuldige strategie en een deck dat is afgestemd op het verzamelen van de benodigde kaarten. Het is een uitdaging om deze monsterkaart op te roepen, maar de beloning is het zeker waard!

De kaart

Als kaart is dit een level twaalf monster met een aanvalskracht van 4500 en verdedigingskracht van 3800. Zijn aanvalskracht maakt het mogelijk om vrijwel elk monster in een klap te verslaan en zelfs in verdedigingsmodus, heb je een enorm sterk monster, hoewel wij niet snel iets kunnen bedenken om hem te gebruiken in verdedigingsmodus.

Combinatie met andere kaarten

  • Blue-Eyes Alternative White Dragon: dit is een ander belangrijk lid van het Blue-Eyes-archetype. De kaart kan gemakkelijk worden opgeroepen door zijn speciale oproepvoorwaarden te activeren, wanneer je een Blue-Eyes White Dragon op het speelveld hebt. Een Blue-Eyes alternative White Dragon heeft een aanvalskracht van 3000 en kan helpen een monster van je tegenstander te vernietigen wanneer het aanvalt.
  • Return of the Dragon Lords: deze spreekkaart biedt verschillende voordelen voor Draak-type monsters. Het stelt je in staat om een Draak-type monster van je kerkhof terug te halen naar het speelveld en biedt je bescherming tegen vernietiging door effecten.
  • The Melody of Awakening Dragon: dit is een handige spreekkaart, waarmee je een Blue-Eyes White Dragon en een andere draak-type monster van je deck naar je hand kunt halen. Hiermee kun je snel de benodigde Fusion Material-kaarten verzamelen om Blue-Eyes Ultimate Dragon op te roepen.
The Melody of Awakening Dragon
Return of The Dragon Lords
Blue-Eyes Alternative Dragon

Alle kaarten

Als fans van Yu-Gi-Oh! schrijven wij over alle toffe kaarten, die wij tegenkomen in de Anime, tijdens het spelen of wanneer wij een nieuwe set uitpakken. Hierdoor lichten wij de kaarten toe, kijken wij naar goede combinaties voor in je deck en schrijven wij wat over de kaart zelf. Bekijk de categorie alle kaarten voor alle kaarten die wij tot nu toe beschreven hebben.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments