Summoned Skull

-

Summoned Skull is een iconisch monster uit het deck van Yugi Muto. Het is een duistere, demonische kaart die vele duellisten hebben gevreesd en bewonderd sinds zijn debuut.

De kaart is een level 6-monster van het Dark-attribuut en behoort tot de categorie ‘Normal-monster’. De kaart heeft een aanvalskracht van 2500 en defensieve kracht van 1200. Wat Summoned Skull onderscheidt van andere monsters is zijn unieke ontwerp. Het is afgebeeld als een duistere, gevleugelde schedel met gloeiende ogen en een kwaadaardige grijns. Het imponerende uiterlijk heeft bijgedragen aan zijn populariteit onder duellisten en fans van het spel.

Summoned Skull

Strategie Summoned Skull

Qua strategie is Summoned Skull een veelzijdige kaart, die verschillende mogelijkheden biedt. Met zijn hoge aanvalskracht kan het gemakkelijk vijandelijke monsters verslaan en schade toebrengen aan de tegenstander. Bovendien kan de kaart worden opgeroepen zonder opoffering van andere monsters, wat hem snel en gemakkelijk beschikbaar maakt voor spelers. Dit maakt hem tot een waardevol instrument in een breed scala aan decks en speelstijlen.

Rivaliteit tussen Yugi en Pegasus

Een ander aspect van Summoned Skull is zijn verhaal in Duelist Kingdom. De kaart werd aanvankelijk gebruikt door Maximillion Pegasus, de maker van het Duel Monsters-spel. Later werd de kaart geclaimd door Yugi Muto en werd het een sleutelelement van zijn deck tijdens het toernooi. Deze ontwikkeling zorgt voor extra ontwikkeling tussen Yugi en Pegasus.

Kaarten om mee te gebruiken

Wanneer je Summoned Skull bijvoorbeeld gaat gebruiken tijdens een duel, zijn er verschillende kaarten die je kunt gebruiken om hem op te roepen:

  • Black Skull Dragon – Dit is een Fusion Monster dat kan worden geassembleerd door Summoned Skull te combineren met Red-Eyes Black Dragon. Het resultaat is een krachtig monster met een hoge aanvalskracht.
  • Summoner’s Art – Dit is een Spell-kaart die je kunt gebruiken om een level 5 monster of hoger te zoeken en aan je hand toe te voegen. Dit kan je bijvoorbeeld helpen om Summoned Skull te vinden en op te roepen.
  • Dark Hole – Dit is een populaire vernietigingskaart, die alle monsters op het speelveld vernietigt. Vervolgens kun je bijvoorbeeld Summoned Skull oproepen om direct het sterkste monster te hebben staan.
Black Skull Dragon

Varianten van Summoned Skull

Om achter de hoeveelheid varianten te komen, kijken wij op Cardmarket. Hier zoeken wij naar een specifieke naam en kijken dat hoeveel ‘hits’ eruit komen. Wanneer we op Summoned Skull zoeken, krijgen we in totaal zestig hits, ofwel een beste lijst met verschillende kaarten.

Tussen de zestig hits zitten een aantal munten en blikken dus het aantal wordt iets minder. Hiertussen hebben wij gekeken naar verschillende artsets, wat blijkt dat er niet veel variatie tussen de kaarten zitten.

In totaal zijn er vier verschillende kaarten:

Summoned Skull

Alle kaarten

Wanneer wij Yu-Gi-Oh! kijken of ons verdiepen in een nieuwe set, schrijven wij regelmatig over nieuwe kaarten. In de categorie alle kaarten lees je alles over verschillende kaarten die wij tof vinden of als erg nuttig beschouwen voor je deck.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Vorig artikel
Volgend artikel

Recent comments