Skull Servant

-

Skull Servant is een iconische kaart, die al lange tijd populair is. De kaart is geïntroduceerd in de set: Legend of Blue Eyes White Dragon uit 2002 en behoort tot het archetype zombie. De kaart is zelf niet krachtig maar kan gebruikt worden met andere kaarten voor een uitstekende strategie.

Thema van Skull Servant

Het thema van de Skull Servant is gebaseerd op een skeletdienaar die een koning wordt in de begraafplaats. Dit zorgt voor een intrigerend en macaber thema dat spelers aanspreekt. Om dit Thema verder te versterken, zijn er verschillende andere kaarten uitgebracht. Een belangrijke kaart die je ook nodig hebt in je deck is ‘Lady in Wight’. Deze kaart vergroot de speelbaarheid van je deck.

King of the Skull Servants

De reden waarom je Skull Servant-kaarten in je deck zou stoppen, is de King of the Skull Servants. Deze kaart kan je bijvoorbeeld gigantisch sterk maken op het veld en je enorm veel kracht geven qua aanvalskracht. Dit krijg je door het volgende effect op de kaart: ”The original ATK of this card is the combineer number of ”King of the Skull Servants” and ”Skull Servant” in your GY x 1000. When this card is destroyed by battle and sent to the GY: You can Banish 1 other ”King of the Skull Servants” or 1 ”Skull Servant” from your GY; Special Summon this card.”

Deze tekst houdt het volgende in. Allereerst de aanvalskracht van de kaart, die wordt bepaald door het totale aantal ”King of the Skull Servants” en ”Skull Servant” in jouw begraafplaats. Voor elke ”King of the Skull Servants” en ”Skull Servant” in je begraafplaats wordt de aanvalskracht met 1000 vermenigvuldigd.

Voorbeeld: stel je hebt 2 ”King of the Skull Servants” en 3 ”Skull Servants” in je begraafplaats. Dan wordt de oorspronkelijke aanvalskracht als volgt berekend: (2+3) x 1000 = 5000 ATK.

King of the Skull Servants

Extra effect

Nu is het ophogen van de aanvalskracht, niet het enige effect. Wanneer de King of the Skull Servants tijdens een gevecht naar de begraafplaats wordt gestuurd, krijg je de mogelijkheid om een andere King of the Skull Servants of Skull Servant uit je begraafplaats te verbannen (uit het spel te verwijderen). Door dit te doen, kun je de vernietigende King of the Skull Servants speciaal oproepen. Dit bekent dat je de kaart weer kunt terugbrengen naar het speelveld, zonder deze op een normale manier te hoeven oproepen.

Alle kaarten

Als fans van Yu-Gi-Oh! schrijven wij over verschillende soorten kaarten. Hier kijken wij naar kaarten die wij zelf gebruiken of die wij erg tof vinden. Er zit niet perse een richtlijn in maar wij proberen wel zo veel mogelijk informatie te geven omtrent een kaart. Denk aan de personages die de kaarten gebruiken, handige kaarten voor erbij of andere belangrijke zaken.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments