Dit zijn alle Yu-Gi-Oh! films

-

Naast de bekende anime van Yu-Gi-Oh! bestaan er ook een aantal films. Iedereen is dus bekend met de series die op tv werden uitgezonden, kennen bepaalde kaarten en zijn bekend met het duelleren, maar heb je ook alle films gezien? Gebruik dan dit blog om inspiratie op te doen en lees over alle Yu-Gi-OH! films.

Yu-Gi-Oh! 1999

De eerste film van Yu-Gi-Oh! heeft dezelfde naam Yu-Gi-Oh! de film gaat over een jongen genaamd Shougo Aoyama. In het verhaal is Shougo te verlegen en onzeker om te duelleren, terwijl hij beschikt over een zeldzame kaart: Red-Eyes Black Dragon. Seto Kaiba komt erachter dat hij de zeldzame kaart heeft en organiseert daarom een toernooi. Bij dit toernooi geldt dat wanneer je een uitnodiging krijgt, aanwezigheid verplicht is.

Release datum: 6 maart 1999
Beoordeling: 7.7/10
Lengte: 30 minuten

Yu-Gi-Oh! 1999 de hele film

Yu-Gi-Oh! The Movie: Pyramid of Light 2004

De tweede film van Yu-Gi-Oh! heet Yu-Gi-Oh! The Movie: Pyramid of Light en gaat over Yugi Muto die de wereld opnieuw moet bevrijden van het kwaad. Dit moet hij doen nadat in Egypte Anubis is ontwaakt. Dit is een oude boze geest die al eerder door Yugi is verslagen.

Release datum: 13 augustus 2004
Beoordeling: 4.9/10
Lengte: 90 minuten

Yu-Gi-Oh! The Movie: Pyramid of Light trailer

Yu-Gi-Oh! 3D Bonds Beyond Time 2010

De derde film van Yu-Gi-Oh! heet Yu-Gi-Oh! 3D Bonds Beyond Time is een 3D-film met de drie bekende personages van Yu-Gi-Oh!, Yu-Gi-Oh! GX en Yu-Gi-Oh! 5D: Yugi Muto, Jaden Yugi en Yusei Fudo. De film werd geproduceerd voor de viering van de tiende verjaardag van Yu-Gi-Oh! De film gaat over dat in de toekomst de menselijke beschaving is vernietigd. Hierom gaan een aantal overlevenden terug in de tijd om te voorkomen dat de vernietiging plaatsvindt door de bron uit te schakelen: Duel Monsters en de maker hiervan Maximillion Pegasus.

Release datum: 26 februari 2011
Beoordeling: 6.4/10
Lengte: 60 minuten

Yu-Gi-Oh! 3D – Bonds Beyond Time trailer

Yu-Gi-Oh! The Dark Side of Dimensions 2016

De vierde film van Yu-Gi-Oh! heet The Dark Side of Dimensions. De film is gebaseerd op het originele verhaal en heeft Yugi Muto en Seto Kaiba als hoofdpersonages. Het verhaal van de film speelt zich af na de gebeurtenissen in de originele Manga. Wereldwijd werd de film in 2017 uitgebracht en werd gepromoot als een verhaal dat plaatsvindt na de tweede anime serie.

Release datum: 23 April 2016
Beoordeling: 6.9/10
Lengte: 130 minuten

Yu-Gi-Oh! The Dark Side of Dimensions trailer

Wil jij nieuwe Yu-Gi-Oh! kaarten kopen?

Wil jij je verzameling uitbreiden of je deck sterker maken? Via de onderstaande knop breid je je verzameling voordelig en gemakkelijk uit.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments