Meest waardevolle Yu-Gi-Oh! producten februari 2024

-

De tweede maand van het jaar 2024 is alweer voorbij en dat betekent dat wij een nieuwe lijst maken met meest waardevolle Yu-Gi-Oh! producten. Hiervoor kijken wij elke maand naar wat er wordt verkocht op Ebay, uit deze lijst halen wij een top vijf met de meest waardevolle producten. Benieuwd naar de lijst van januari 2024? Bekijk dan de lijst met meest waardevolle Yu-Gi-Oh! producten januari 2024. Hieronder vind je de top vijf van februari:

5. Konami YuGiOh 1st Edition Starter Deck Yugi FactorySealed/Never Opened 2002

We beginnen de top vijf van februari met een product, die ook op onze lijst staat van potentiële aankopen. Wij begrijpen de koper dan volledig, die hier 2,049.99 Dollar voor heeft betaald. Dit is namelijk het verzamelitem waar het voor vele verzamelaars allemaal begon en dan ook nog een ‘First Edition’. Ondanks dat de doos niet heel mooi meer is, is het 1st Edition Starter Deck van Yugi een gigantisch tof product. Tijdens het schrijven ontstaat dan ook een nieuwsgierigheid naar de prijs op Cardmarket en daarom zoeken wij die direct even op en wat blijft, er is geen Engelse variant te koop. Dat rechtvaardigt de prijs dus alleen nog maar meer.

4. ULTRA-RARE 2002 Yu-Gi-Oh! MRL-000 Blue-Eyes Toon Dragon 1st Ed. PSA 10 Gem MINT!

Op nummer vier van de lijst van februari, komen wij een kaart tegen die nog nooit op de lijsten van meest waardevolle Yu-Gi-Oh! producten heeft gestaan. Wel is het net zoals nummer vijf een item uit 2002 en dit keer gaat het om een Blue-Eyes Toon Dragon 1st Edition van de Magic Ruler set. De kaart is gegrade door PSA en draagt daarmee een 10 als score, ofwel Gem MINT. Dit doet de waarde van de kaart significant verhogen en daarom heeft de koper hiervoor 2,099.95 betaald.

3. PSA 9 – Dark Paladin MFC-105 1st Edition Alternate Alt Corrected Artwork YuGiOh

op nummer drie staat een PSA 9 variant van Dark Paladin uit de Magician’s Force set. Het gaat hier om een First Edition en de set komt zelf uit 2003. Hiermee hebben wij dus al drie items uit de eerste jaren van Yu-Gi-Oh! op onze lijst. Ondanks dat dit al een uniek verzamelitem is, waarbij een 9 van PSA de waarde flink verhoogt, gaat het hier om een Alternate Alt Corrected Artwork. Voor ons was het niet helemaal duidelijk maar dat houdt dus in dat de kaart een speciaal kunstwerk heeft, wat mogelijk gecorrigeerd is of aangepast ten opzichte van de standaardversie. Al met al is het daarom een unieke kaart, waar de koper 2,799.99 voor heeft betaald.

2. 2002 PSV-000 Jinzo PSA 10 GEM Mint Pharao’s Servant 1st Edition Yu-Gi-Oh! TCG

Op nummer twee vind je onze favoriete Yu-Gi-Oh! kaart en daarom zijn wij erg jaloers op de koper. Als je onze blog vaak leest, dan weet je dat het natuurlijk gaat om een variant van Jinzo. Het gaat hier om een 1st Edition van de Pharaoh’s Servant set uit 2002. Daarmee weer een item uit de eerste jaren van Yu-Gi-Oh! en dus de eerste variant van Jinzo ooit. De koper is waarschijnlijk net zo fan als ons, want hij heeft 3,000.00 voor de GEM MINT betaald.

1. Yu-Gi-Oh! PSA 9 Stardust Dragon Ghost Rare TDGS-EN040 1st Edition English

Op nummer één vind je een nieuwer item, wat wij ook erf tof vinden om te zien. Zo zijn niet alleen de oude items geld waard, maar vind je ook parels in de nieuwere sets van Yu-Gi-Oh! Dit keer gaat het om een Ghost Rare variant van Stardust Dragon uit the Duelist Genesis uit 2008. De koper heeft voor deze variant (PSA 9) 3,550.00 Dollar betaald en krijgt daarmee niet alleen een hele toffe kaart, maar ook de nummer 1 plek van de meest waardevolle Yu-Gi-Oh! producten uit februari 2024.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments