Meest waardevolle Yu-Gi-Oh! producten oktober 2023

-

Op Ebay worden dagelijks enorm veel Yu-Gi-Oh! producten verkocht. Wij kijken elke maand naar de meest waardevolle Yu-Gi-Oh! producten die zijn verkocht. Hier halen wij een top vijf uit met de duurste verkopen op Ebay. Qua titels gebruiken wij de titels, die de verkopers hebben gehanteerd.

5. 2004 KONAMI YU-GI-OH SOUL OF THE DUELIST 24 PACK BOOSTER BOX 1ST EDITION SEALED

We beginnen de lijst met een toffe booster box uit 2004. Het gaat hier om de set Soul of the Duelist 1st Edition met 24 packs. De Booster Box is verkocht voor 1,075.00 Dollar en daarmee is dit nummer vijf op de lijst. De set bevat niet hele zeldzame kaarten maar toch is het erg vet om 24 packs van deze set te openen. Op welke kaart zouden jullie hopen?

4. 2002 YuGiOh LOB Exodia the Forbidden One BCCG 10 Ultra Rare 1st Edition CB91

De vierde op de lijst is het hoofd van Exodia the Forbidden One. Je weet wel de kaarten reeks die Yugi verliest in seizoen 1 nadat Weevil de kaarten van een cruise afgooit. De kaart is beoordeelt als 10 ofwel Mint or Better door het bedrijf BCCG. Dit doet flink wat aan de waarde van de kaart is verkocht voor 3,000.00 Dollar. Deze variant van Exodia bevat de code LOB-124, wat inhoudt dat de kaart uit de Legend of Blue Eyes White Dragon set komt. Dit is de eerste Yu-Gi-Oh! set en dat doet zeker wat met de waarde.

3. Yugioh PSA 8 NM-MT Glossy Blue-Eyes White Dragon LOB-001 Ultra Rare 1st Ed #8054

Op nummer drie staat een bekende kaart, die vrijwel maandelijks de top vijf haalt. Dit is dan ook niet zomaar een kaart want het gaat om een Blue-Eyes White Dragon LOB-001, waarbij LOB wederom staat voor Legend of Blue Eyes White Dragon. De kaart is gegrade door PSA en heeft een acht gekregen, waardoor dit een Near Mint – Mint is. Dit levert de verkoper een mooi bedrag op van 3,199.95 Dollar.

2. Yu-Gi-Oh! Pharaoh’s Servant 1st Edition 36 Pack Booster Box English Factory

Op nummer twee staat een Booster Box van Yu-Gi-Oh! Het gaat hier om Pharaoh’s Servant, dat is een set uit 2002. Dit is het jaar dat Konami is begonnen met de Yu-Gi-Oh! Trading Card Game. In de set Pharaoh’s Servant vind je toffe kaarten, waaronder onze favoriete kaart: Jinzo. De Booster Box is verkocht voor 3,250.00 Dollar en dat is naar onze mening redelijk goedkoop voor een van de eerste Yu-Gi-Oh! sets.

1. 2002 YUGIOH BLUE EYES DRAGON 1ST EDITION ENGLISH LOB-001 PSA10

We sluiten de lijst af met een Blue-Eyes White Dragon LOB-001 PSA 10. Dit is de heilige grail voor elke Yu-Gi-Oh! verzamelaar en wij snappen eigenlijk niet waarom de verkoop zo goedkoop is. Normaal gaat een PSA 10 voor veel meer en daarom balen wij van deze verkoop, hadden we die namelijk maar eerder gezien. De kaart is verkocht voor 4,397.00 Dollar.


Duurste Yu-Gi-Oh! kaarten

Wij hebben een artikel geschreven over de duurste Yu-Gi-Oh! kaarten. Dit artikel bevat de kaarten die voor het meest zijn verkocht. Het mooie is dat een kaart uit augustus nu bovenaan de lijst staat, als je die verkoopprijs ziet, dan snap je wel waarom wij verbaast zijn over de nummer 1 van deze lijst.

De waarde van Yu-Gi-Oh! kaarten

Na het lezen van dit artikel, ben jij vast benieuwd wat de waarde van jouw Yu-Gi-Oh! kaarten zijn. Hiervoor hebben wij een mooi artikel geschreven, waarin wij precies beschrijven hoe je de waarde kunt bepalen van jouw kaarten.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Vorig artikel
Volgend artikel

Recent comments