Premium Pack 2

-

Premium Pack 2 is uitgebracht door Konami op 31 July 2008 en bevat kaarten die eerder niet waren uitgebracht in de Trading Card Game van Yu-Gi-Oh! Hieronder vallen bijvoorbeeld veel kaarten die eerst alleen voorkwamen in de Yu-Gi-Oh! GX manga. Zo bevat de cardlist alle kaarten uit OCG Premium Pack 10 en Premium Pack 11 op ‘Shuttleroid’ na. Daarnaast krijg je de kans op drie extraa kaarten die eerder alleen verkrijgbaar waren in het Japans.

Booster Pack Premium Pack 2

Elke Booster Pack van Premium Pack 2 bevat vijf kaarten met daarin twee Secret Rares en drie Super Rares. In totaal bevat de set twintig kaarten dus met veel geluk kun je met vier Booster Packs de hele set compleet hebben. Houd er wel rekening mee dat dit in de praktijk vrijwel nooit voor komt.

Toffe kaarten in Premium Pack 2

De set Premium Pack 2 bevat in totaal twintig kaarten. Hieronder vallen een aantal toffe kaarten, die wij graag verder uitlichten. Zo vinden wij de kaart Sengenjin erg tof maar valt ons het zombie monster Mezuki op, die wij uitlichten in het zomblie archetype. Andere toffen kaarten zijn: ‘Evil Dragon Ananta’ en ‘Super War-Lion’.

Sengenjin

De kaart Sengenjin is een Beast-Warrior monster met EARTH attribuut. De kaart is een normale kaart, dus je krijgt geen effect maar wel een sterke kaart. Sengenjin heeft acht sterren en daarmee een aanvalskracht van 2750 en een verdediging van 2500. Qua tekst bevat de kaart de volgende tekst in het Nederlands:

‘Een onstuitbare woesteling die Millennium Items draagt’.

Evil Dragon Ananta

De kaart Evil Dragon Ananta is een Reptiel-monster met het Dark Attribuut. Net zoals Sengenjin bevat de kaart acht sterren en daarmee is dit een sterk monster. Toch werkt het bij Evil Dragon Ananta wat anders. Er staat namelijk een vraagteken bij zowel de aanvalskracht als de verdediging. De kaart heeft namelijk een effect en die gaat als volgt:

‘Kan niet als normaal geactiveerd/geplaatst worden. Moet speciaal geactiveerd worden door alle Reptiel-monsters die je controleert en in je GY te verbannen. De ATK/DEF van deze kaart worden het aantal monsters dat verbannen is voor zijn Speciale activering x 600. Eenmaal per beurt, tijdens je Eind Fase: Kies 1 kaart op het speelveld; vernietig het doelwit.

Super War-Lion

De kaart Super War-Lion is een beast-monster met EARTH attribuut. De kaart bevat zeven sterren, een aanvalskracht van 2300 en een verdediging van 2100. Je kunt Super War-Lion oproepen via een ritual en die gaat als volgt:

‘Je kunt deze oproepen door ‘War-Lion Ritual’ te gebruiken voor een Rituele oproeping.’

Premium Pack 2 Cardlist

Kaart nummerNaamZeldzaamheidCategorie
PP02-EN001“Super War-Lion”Super RareSecret Rare
PP02-EN002“War-Lion Ritual”Super RareSecret Rare
PP02-EN003“Sengenjin”Super RareSecret Rare
PP02-EN004“Elemental HERO Woodsman”Secret RareEffect Monster
PP02-EN005“Elemental HERO Knospe”Super RareSecret Rare
PP02-EN006“Elemental HERO Poison Rose”Super RareSecret Rare
PP02-EN007“Elemental HERO Heat”Super RareSecret Rare
PP02-EN008“Elemental HERO Lady Heat”Super RareSecret Rare
PP02-EN009“Elemental HERO Terra Firma”Secret RareEffect Fusion Monster
PP02-EN010“Elemental HERO Inferno”Secret RareEffect Fusion Monster
PP02-EN011“Rose Bud”Super RareSecret Rare
PP02-EN012“Hero’s Bond”Secret RareUnknown
PP02-EN013“Terra Firma Gravity”Super RareSecret Rare
PP02-EN014“Elemental HERO Voltic”Secret RareEffect Monster
PP02-EN015“Carrierroid”Secret RareEffect Monster
PP02-EN016“Mezuki”Secret RareEffect Monster
PP02-EN017“Evil Dragon Ananta”Secret RareEffect Monster
PP02-EN018“Athena”Secret RareEffect Monster
PP02-EN019“Hecatrice”Super RareSecret Rare
PP02-EN020“Valhalla, Hall of the Fallen”Secret RareContinuous Spell Card
Premium Pack 2 Cardlist | Bron: Yugioh.fandom.com

Waarde Premium Pack 2

Voor de waarde van Yu-Gi-Oh! artikelen kijken wij naar Cardmarket en Ebay. Op cardmarket wordt op het moment van schrijven een Engelse variant aangeboden voor 19,50 Euro. Wanneer je een Booster Box wilt kopen dan wordt de goedkoopste aangeboden voor 750,- Euro. Op Ebay kun je vrij weinig vinden, er worden een aantal doosjes aangeboden met daarin twee boosterpacks, maar die kosten ongeveer 150,- Euro. Leuk verzamelaars item maar voor de Boosters van Premium Pack 2 een beetje te veel. Wanneer je dus op zoek bent naar deze set, dan verwijzen wij je door naar Cardmarket.


Yu-Gi-Oh! kaarten

Denk je wow Premium Pack 2, wat een toffe set maar heb je geen idee waar je moet beginnen met verzamelen? Dan hebben wij een algemeen artikel over Yu-Gi-Oh! kaarten geschreven. Hierin lees je alle algemene basis kennis die je moet hebben voor het verzamelen van Yu-Gi-Oh! items.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments