Wat is de sterkste Yu-Gi-Oh! kaart?

-

De sterkste Yu-Gi-Oh! kaart ter wereld is lastig aan te duiden. Dat komt mede omdat de kracht van een kaart afhankelijk is van de strategie en de omstandigheden, waarin deze wordt gebruikt. Toch zijn er in de afgelopen jaren veel sterke kaarten uitgebracht en wij lichten er een aantal toe om antwoord te geven op de vraag: wat is de sterkste Yu-Gi-Oh! kaart?

Exodia the Forbidden One

Een van de meest iconische en krachtige kaarten is Exodia the Forbidden One. Exodia bestaat uit vijf kaarten en wanneer je alle vijf kaarten in je hand hebt, win je het duel. Via deze strategie wint Yugi Muto bijvoorbeeld het iconische duel tegen Seto Kaiba in seizoen 1 van Duel Monsters.

  • Exodia the Forbidden One
  • Right Arm of the Forbidden One
  • Left Arm of the Forbidden One
  • Right Leg of the Forbidden One
  • Left Leg of the Forbidden One
Wat is de sterkste Yu-Gi-Oh! kaart?

Dark Magician

De Dark Magician is de kenmerkende kaart van Yugi Muto en valt onder een level 7 monster met 2500 ATK en 2100 DEF. De kaart biedt een aantal krachtige ondersteunende kaarten kan daarmee worden gebruikt om synchro- en XYZ-monsters op te roepen. Leuk weetje: wist je dat een PSA-variant van Dark Magician in het rijtje met duurste Yu-Gi-Oh! kaarten staat?

Dark Magician

Blue-Eyes White Dragon

De Blue-Eyes White Dragon is de kenmerkende kaart van Seto Kaiba en valt onder een level 8 monster met 3000 ATK en 2500 DEF. De kaart is een van de meest iconische monsters en het spel en kan gebruikt worden met verschillende ondersteunende kaarten die het monster nog sterker maken. Wist je dat net als de Dark Magician, de Blue-Eyes White Dragon in het rijtje staat met duurste Yu-Gi-Oh! kaarten?

Blue-Eyes White Dragon

Black Luster Soldier – Envoy of the Beginning

Black Luster Soldier – Envoy of the Beginning is een zeer krachtige monsterkaart met 3000 ATK en 2500 DEF. De Black Luster Soldier heeft een zeer sterke aanval en verdediging en kan gebruikt worden om kaarten van de tegenstanders te verwijderen.

Black Luster Soldier – Envoy of the Beginning

Slifer the Sky Dragon

Dit is een legendarisch monster dat bekend staat om zijn ongelooflijke kracht. Mede door een onbeperkte ATK en DEF, is het monster afhankelijk van het aantal kaarten in de hand van de speler die het controleert. Dit is een voorbeeld dat het monster erg sterk kan zijn, maar dat het wel afhangt van je strategie.

Slifer the Sky Dragon

Obelisk the Tormentor

Net als Slifer the Sky Dragon is Obelisk the Tormentor een god card en bevat daarmee enorm veel kracht. Zo heeft Obelisk the Tormentor een ATK van 4000 en DEF van 4000. Je kunt dit monster oproepen door drie tributes te gebruiken.

Obelisk the Tormentor

Wat is de sterkste Yu-Gi-Oh! kaart?

Om dus antwoord te geven op de vraag: wat is de sterkste Yu-Gi-Oh! kaart?, kijken wij naar de strategie van een speler. Zo weet je bijvoorbeeld dat je de juiste kaarten gebruikt rondom een specifieke kaart, dat je dan heel sterk staat. Hiervoor hoeft de kaart niet eens in zo’n lijstje voor te komen. In dit lijstje en met oog op de serie is ons antwoord Exodia the Forbidden One. Mede omdat je de vijf kaarten alleen in je handen hoeft te houden, vinden wij een toffe voorwaarden om een duel te winnen.

Duurste Yu-Gi-Oh! kaart

Wist je dat een van de kaarten uit deze lijst ook onder de duurste Yu-Gi-Oh! kaart valt? Er is namelijk een Yu-Gi-Oh! kaart verkocht op Ebay voor een kleine 100.000 dollar. Hiermee wordt zelfs de lijst wat is de duurste Yu-Gi-Oh! kaart omvergeblazen.

Veel gestelde vragen

In het topic veel gestelde vragen beschrijven wij veel gestelde vragen over onderwerpen van Yu-Gi-Oh! Dit kunnen simpele vragen zijn als hoeveel kaarten zitten in een Yu-Gi-Oh! Deck en toffen vragen als wat is de duurste Yu-Gi-Oh! kaart? Heb je toevallig nog vragen die wij kunnen beantwoorden? Laat het ons dan weten in de reacties.

Een van de sterkste kaarten aanschaffen?

Wil jij een van de sterkste kaarten aanschaffen? Via de onderstaande knop kun je bijvoorbeeld nieuwe decks aanschaffen van de Egyptische god kaarten.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments