Legendary Duelists: Duels From the Deep

-

17 juni 2022 kwam een nieuwe variant uit van Legendary Duelist, dit keer met het thema Duels From the Deep. Op de voorkant staat Mako Tsunami, waardoor direct de naam duidelijk wordt. Met ’the deep’ wordt verwezen naar de diepe wateren en daarmee zijn de kaarten gericht op water-monsters. Met Legendary Duelists: Duels From the Deep kun je aan de slag met drie water-monsterstrategieën, die worden gebruikt in Yu-Gi-Oh!, Yu-Gi-Oh! ZEXAL en Yu-Gi-Oh! VRAINS.

Legendary Duelists Duels  From the Deep
Duels From the Deep boosterbox
Legendary Duelists Duels From the Deep
Duels From the Deep boosterpack

Kaarten Duels From the Deep

Met de Legendary Duelists boosterpacks krijg je gloednieuwe kaarten van sterke duellisten uit Yu-Gi-Oh!, zo kun je aan de slag met kaarten van Mako Tsunami, Nash, het alter ego van Shark en leider van de Seven Barian Emperors en Skye Zaizan. Een bijzondere kaart die je kunt krijgen is de nieuwe versie van Mako Tsunami’s Fortress Whale. Met deze kaart kun je een monster van je tegenstander neerhalen voordat het kan aanvallen. Ga daarnaast aan de slag met nieuwe water Xyz-monsters, waarmee je een krachtige Rank-Up-combinatie kunt opzetten.

Mega Fortress Whale
Mega Fortress Whale
The Legendary Fisherman Yu-Gi-Oh!
The Legendary Fisherman
Citadel Whale Yu-Gi-Oh!
Citadel Whale

Legendary Duelists: Duels From the Deep set

De Legendary Duelists: Duels From the Deep set bestaat uit 56 kaarten met negen ultra rares, acht super rares, tien rares, 29 commons en een ghost rare. Zo kun je dus een erg zeldzame Ghose rare-kaart vinden. De Ghost rare heeft de naam: Number 101: Silent Honor ARK. De kaart is een water Xyz-monster met rank 4.

Number 101: Silent Honor ARK
Number 101: Silent Honor ARK

Releases

Regelmatig brengt Konami nieuwe sets uit en wij lichten die toe. Zo bekijken wij populaire kaarten en kijken wij naar de mogelijkheden van nieuwe releases. Zo hebben wij bijvoorbeeld een stuk geschreven over Ghost From The Past en Amazing Defenders. Heb je toevallig meer behoefte aan een specifieke set? Laat het ons dan weten.

Personages

Naast nieuwe sets met kaarten, schrijven wij over verschillende personages uit Yu-Gi-Oh!, zo hebben wij een stuk geschreven over Mako Tsunami, die een belangrijk onderdeel is uit de bovenstaande set. Lees meer over dit personage en over het deck van hem.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Vorig artikel
Volgend artikel

Recent comments