Yu-Gi-Oh! World Championship 2023

-

Op 3 februari 2023 heeft Konami het Yu-Gi-Oh! World Championship voor 2023 aangekondigd. Dit is weer de eerste keer dat het toernooi wordt gehouden sinds 2019. Door alle wereldwijde gebeurtenissen is het dus eindelijk weer zover en worden ’s werelds beste duellisten bepaald in drie categorieën.

Na het laatste toernooi in 2019 is er veel gebeurd op de wereld. Helaas door gebeurtenissen als Covid en andere redenen zijn de afgelopen drie toernooien niet doorgegaan. Mede daarom is het een prachtige aankondiging vanuit Konami dat in 2023 het Yu-Gi-Oh! wereldkampioenschap in 2023 wordt gehouden in Japan.

De planning vanuit Konami is om het Yu-Gi-Oh! World Championship 2023 te laten bestaan uit drie aparte toernooien. De drie toernooien vallen onder de categorie:

  • Yu-Gi-Oh! TRADING CARD GAME.
  • Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS.
  • Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL.

Voor meer informatie kun je naar de officiële site van Konami. Daar wordt meer beschreven over de mogelijkheden.

Naast de toffe aankondiging vanuit Konami over het wereldkampioenschap Yu-Gi-Oh! hebben zij een toffe promotietrailer gemaakt voor het 25-jarig jubileumproject van het Yu-Gi-Oh! kaartspel. Bekijk hieronder de trailer:

Yu-Gi-Oh! 25th Anniversary

Deck sterker maken voor de kampioenschappen?

Wil jij bijvoorbeeld je deck sterker maken voor de kampioenschappen voor 2023? Of alvast voorbereiden op de kampioenschappen van 2024 of 2025, schaf dan via de onderstaande knop eenvoudig je Yu-Gi-Oh! kaarten aan.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments