Yu-Gi-Oh! Last Sold juli 2023

-

Op Ebay worden dagelijks enorm veel Yu-Gi-Oh! kaarten verkocht en wij kijken naar de waardevolste last sold van de maand juli. Hier halen wij een top vijf uit met de duurste verkopen op Ebay. Qua titels gebruiken wij de titels, die de verkopers hebben gehanteerd.

5. PSA 10 – E Hero Flame Wingman TLM-EN035 1st Edition Ultimate GOLD stamp

We beginnen de maand juli met een PSA 10 kaart. Het gaat hier om de kaart Elemental HERO Flame Wingman TLM-EN035 met GOLD stamp. In Yu-Gi-Oh! verwijst de term GOLD stamp naar de gouden holografische stempel die te vinden is op sommige speciale uitgaven. De kaart ging op Ebay voor 3,499.99 dollar en daarmee staat deze PSA kaart op nummer vijf in de Yu-Gi-Oh! Last Sold.

4. 2004 Sealed Collectors Tin Case of 12 – 2 Complete Sets of 6 with display

Wat ons betreft een gigantisch toffe case met de tins uit 2004. De koper van deze lot krijgt gewoon 12 stuks en een display. Elke Yu-Gi-Oh! verzamelaar kijkt al uit naar überhaupt een sealed tin uit 2004, moet je nagaan als je er twaalf krijgt. De tins gingen op Ebay voor 3,750.00 dollar en daarmee staan de tins op plek vier in deze lijst.

3. 2009 Yu-Gi-Oh! SOVR-EN097 Guardian Eatos Secret Rare 1st Edition PSA 10 gem mint

Op 1 december 2009 kwam Konami met de set Stardust Overdrive. Hier heeft iemand een hele mooie Guardian Etos uit een pack gehaald en naar PSA gestuurd. Tot zijn geluk heeft PSA de kaart een 10 gekregen en daarmee de score gem mint. Op Ebay is de kaart vervolgens verkocht voor 4,999.95 dollar en daarmee staat deze kaart in de top drie van de maand juli.

2. 2006 Yu-Gi-Oh! Chthonian Soldier MF03-EN011 Mattel Promo PSA 10 Gem Mint

In 2006 bracht Konami iets heel tofs uit samen met Mattel action figures. Ze brachten actie figuren uit samen met een Yu-Gi-Oh! kaart. De kaart Chthonian Soldier valt dus onder een Mattel Promo en valt daarmee onder de Mattel Action Figure Promotional cards: Series 3. Als je op cardmarket kijkt naar de losse kaarten, dan is de vraagprijs al gigantisch. Dat maakt het dan ook een stuk logischer dat een PSA 10 variant van deze kaart is verkocht op Ebay voor: 4,999.95 dollar.

1. Yu-Gi-Oh! Blue-Eyes White Dragon Faded LOB-001 1st Edition PSA 6

De nummer een van de maand juli is gevallen op een Blue-Eyes White Dragon PSA 6. De kaart komt uit de Legend of Blue-Eyes White Dragon set uit 2002 en valt daarmee onder een enorm populaire kaart. Het gaat hier om een PSA 6 editie en de verkoper beweert dat wanneer de kaart geregrade wordt voor BGS of CGC dat de kaart dan een 7 scoort. Mede hierom is de kaart verkocht voor 6,100.00 dollar en daarmee is dit de meest waardevolle kaart van de maand juli.

Yu-Gi-Oh! Last Sold

Trading Cards zijn erg populair en het bovenstaande overzicht toont aan dat Yu-Gi-Oh! daar onder valt. Sinds het graden van kaarten en het verkopen van sealed booster boxen is de waarde enorm omhoog gegaan. Naast het artikel Yu-Gi-Oh! Last Sold juli 2023, hebben wij ook een variant van de maand juni en mei.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments