Yu-Gi-Oh! Last Sold Mei 2023

-

Op Ebay worden dagelijks enorm veel Yu-Gi-Oh! kaarten verkocht en wij kijken naar de waardevolste last sold van de maand mei. Hier halen wij een top vijf uit met de duurste verkopen op Ebay. Qua titels gebruiken wij de titels, die de verkopers hebben gehanteerd.

5. I:P Masquerena PSA 10 CHIM-EN049

We beginnen de lijst met I:P Masquerena, een link-monster uit de Chaos Impact set. De 1st Edition PSA 10 variant ging voor een bedrag van 2.499,99 dollar en staat daardoor op nummer vijf in de lijst. Het bijzondere is dat de set niet heel oud is, want de kaart komt uit 2019. Zie via deze link de verkoop op Ebay.

4. Yu-Gi-Oh! Elemental Hero Booster Box (euro)

De Elemental Hero set van Yu-Gi-Oh! is uitgekomen in 2005 en bevat in totaal 24 boosters met negen kaarten. De koper heeft dus voor een bedrag van 3.373,83 dollar 216 kaarten gekocht van deze toffe set. Onder deze 216 kaarten vallen veel kaarten onder de alien en cloudian archetypes.

3. 2003 1st Edition English Magician’s Force Dark Magician Girl CGC 9.5

De oude verzamelaars kennen de kaart sowieso. Dark Magician Girl is een populaire kaart, die vroeger al een stuk zeldzamer was dan de gemiddelde Dark Magician. In Mei is er een eerste editie CGC 9.5 uit 2003 verkocht voor 3.897,-dollar.

2. 2002 DDS-001 Blue-Eyes White Dragon CGC 10

DDS staat voor Dark Duel Stories, een set uit 2002 ofwel de begintijden van het Yu-Gi-Oh! TCG tijdperk. Dit is daarmee al een vrij zeldzame set, maar wat als je daar ook nog de zeldzaamste kaart in een perfecte staat hebt? Dan krijg je een verkoop van 8.000,- dollar op Ebay en komt je verkoop als tweede op onze lijst.

1. 2002 Blue-Eyes White Dragon 1st Edition LOB-001 Asian English BGS 9

Iedereen die al een tijd bekend is met Yu-Gi-Oh!, ken de set LOB wel. Deze afkorting staat namelijk voor de Legend Of Blue Eyes White Dragon. Dit is een set uit 2002 en een van de eerste sets waar gemiddeld Yu-Gi-Oh! fan mee in aanraking is gekomen. Van deze set is een mint Blue-Eyes White Dragon BGS 9 verkocht voor een bedrag van 12.247,67 dollar. Met dit gigantische bedrag staat deze verkoop op nummer 1 van de maand mei.

Update: Yu-Gi-Oh! Last Sold juni

Ondanks dat dit een hele toffe lijst is, ben je vast ook wel benieuwd naar de volgende maand. Die hebben wij gelukkig al voor je klaar staan. Bekijk Yu-Gi-Oh! Last Solde juni 2023 en zie welke producten populair waren op Ebay.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments