Yu-Gi-Oh! Last Sold juni 2023

-

Op Ebay worden dagelijks enorm veel Yu-Gi-Oh! kaarten verkocht en wij kijken naar de waardevolste last sold van de maand juni. Hier halen wij een top vijf uit met de duurste verkopen op Ebay. Qua titels gebruiken wij de titels, die de verkopers hebben gehanteerd.

5. Yu-Gi-Oh! Soul of the Duelist booster box

We beginnen de lijst met een booster box uit 2004. Het gaat hier om de set: Soul of the Duelist, waarbij de booster box is gevuld met 24 booster packs. Qua versie gaat het om een eerste editie en voor nummer vijf op de lijst is 1.275,00 dollar betaald. Check Ebay voor het verkochte artikel.

Yu-Gi-Oh! Soul of the Duelist booster box

4. Yu-Gi-Oh! Magician’s Force Unlimited booster box

Nummer vier op de lijst is een booster box van een Yu-Gi-Oh! set. De box bevat 36 booster packs van Magician’s Force Unlimited. Het gaat hier om de Engelse set die uitkwam in 2003. Daarmee is dit een oude set die dichtbij de eerste sets van Yu-Gi-Oh! staan. Qua prijs is het een enorm bedrag maar toch hadden wij deze set duurder verwacht. De booster box is namelijk verkocht voor 2.025,00 dollar. Check het verkochte artikel op Ebay.

3. Yu-Gi-Oh! Cybernetic Revolution 1st Edition booster Box English

Nummer drie op de lijst is een booster box van Yu-Gi-Oh! Het gaat om de set Cybernetic Revolution. Dit is een set uit 2005 en daarmee al een oudere set, die in het Engels is uitgebracht. Voor een Factory Sealed Booster Box werd 2.299,99 dollar betaald en daarmee komt dit artikel op nummer drie. Check het verkochte artikel via deze link naar Ebay.

2. Gesigneerde Dark Magician Girl MFC-000 1st Edition Secret Rare PSA

Op nummer twee komt een gesigneerde PSA kaart van Dark Magician Girl MFC-000. De kaart is gesigneerd door Erica Schroeder. Zij was de stem van Mana, Dark Magician Girl en Mai Valentine in de Engelse Yu-Gi-Oh! afleveringen. Voor elke verzamelaar is het al bekend dat Dark Magician Girl een zeldzame kaart is, mede omdat de kaart ook al in de last sold van mei te vinden is. Deze kaart ging voor een kleine 2.696,29 dollar. Bekijk het artikel via de link naar Ebay.

1. Yu-Gi-Oh! Legend of Blue-Eyes White Dragon booster box Asian

Elke verzamelaar kent de set wel: Legend of Blue-Eyes White Dragon. Daarbij weet ook elke verzamelaar dat er enorm zeldzame kaarten in deze set zitten en dat booster packs en booster boxen veel waard zijn. Dit geldt ook voor de Aziatische booster box, want die ging voor een kleine 3.500,00 dollar. Via de link naar eBay kun je het artikel zien.

Last sold van mei en duurste Yu-Gi-Oh! kaarten

Dit lijstje is weer een mooi overzicht van populaire Yu-Gi-Oh! items. Ben je hierdoor benieuwd geraakt naar ons eerste lijstje van mei 2023? Bekijk dan Yu-Gi-Oh! Last Sold Mei 2023. Als je meer benieuwd bent naar algemene dure kaarten van Yu-Gi-Oh!, bekijk dan het artikel: wat is de duurste Yugioh kaart?

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments