Yu-Gi-Oh! Last Sold augustus 2023

-

Op Ebay worden dagelijks enorm veel Yu-Gi-Oh! kaarten verkocht en wij kijken naar de waardevolste last sold van de maand augustus. Hier halen wij een top vijf uit met de duurste verkopen op Ebay. Qua titels gebruiken wij de titels, die de verkopers hebben gehanteerd.

5. Yu-Gi-Oh! TCG X1 Enemy of Justice Booster Box 1st Edition Sealed 24 packs

We beginnen de lijst met een toffe Booster Box uit 2006 met de naam. Enemy of Justice. Deze set bevat in totaal 60 kaarten en de Master Set bestaat uit 71 kaarten. Op Ebay is de set verkocht voor een winnend bod van 1,300.00 dollar en daarmee staat deze Booster Box op nummer vijf van de lijst.

4. Yu-Gi-Oh! Dark Revelation Volume 2 Booster Box Unlimited Sealed 24 Packs

Op nummer vijf staat een toffe Booster Box van de set: Dark Revelation Volume 2. De set komt uit 2005 en bevat in totaal 224 kaarten. De koper hoopt bij het openen waarschijnlijk op het tegenkomen van zeldzame kaarten als ‘Black Luster Soldier – Envoy of the Beginning’ en ‘Chaos Emperor Dragon – Envoy of the end’. De set is verkocht voor omgerekend 3,327.05 dollar en daarmee staat deze verkoop op Ebay op nummer vier.

3. Mai’s Amazoness Deck 45 Baby Princess Village Empress Liger Call

Wie de anime heeft gekeken kent het personage Mai Valentine wel. Dit personage komt veel voor en duelleert meerdere keren tegen Yugi en zijn vrienden. Tijdens deze duels toont zij aan over een sterk deck te beschikken en toffe kaarten. Dit vond ook de koper van nummer drie op de lijst want de koper had 4,444.00 dollar over voor het Deck van Mai.

2. Yu-Gi-Oh! 1st Edition Strike of Neos Booster Box Sealed 24 packs

Dat Booster Boxen populair zijn bij Yu-Gi-Oh! wordt elke maand weer bewezen. Op nummer twee vind je namelijk een Booster Box van de set: Strike of Neos. De set uit 2007 bevat in totaal 69 kaarten en biedt toffe kaarten aan en is gebaseerd op krijgers uit het oude Japan. In augustus is een Strike of Neos Booster box verkocht voor 4,999.00 dollar.

1. PSA 10 2002 Legend of Blue Eyes White Dragon 1st Edition LOB-001 English

We eindigen de lijst van augustus met een gigantische klapper. Deze verkoop verslaat de duurste Yu-Gi-Oh! kaarten lijstjes op onze website en daarmee moeten wij een aantal artikelen opnieuw schrijven. Het gaat hier om een Legend of Blue Eyes White Dragon uit de Legends of Blue Eyes White Dragon set. Daarmee weet je al dat dit een dure kaart gaat zijn. Maar wat denk je als het om een PSA 10 gaat? Op Ebay is een PSA 10 verkocht voor een kleine ton ofwel 99,999.99 dollar.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments