Tristan Taylor

-

Tristan Taylor is de beste vriend van Yugi Muto, Joey Wheeler, Téa Gardner en Bakura Ryou. Hij speelt een belangrijke rol in Yu-Gi-Oh! doordat hij vrijwel altijd aanwezig is bij een duel van Yugi en Joey. Vaak geeft vriendschap de doorslag tijdens een duel en daarom speelt Tristan Taylor een belangrijke rol in de afleveringen.

Tristan Taylor
Tristan Taylor

Geschiedenis Tristan Taylor

Tijdens het duel tussen Joey Wheeler en Rex Raptor, wordt duidelijk hoe belangrijk Tristan Taylor is voor Joey Wheeler. Vroeger had Joey ook regelmatig ruzie en dus ook in een flashback met bendeleden. Zodra Tristan dit te horen kreeg, kwam hij direct helpen. Ze wonnen het gevecht niet maar het liet wel zien hoe belangrijk hun vriendschap is. Hun vriendschap werd daarna voorgezet door twee kaarten te combineren die op hun lijken. Zo maakt Joey gebruik van Lava Battleguard van Tristan en zijn eigen kaart Swamp Battleguard.

Tristan speelt een belangrijke rol in Yu-Gi-Oh! door het leven te redden van Yugi en Joey. Dit doet hij samen met Téa, door een reddingsboei naar hen te gooien vanaf de boot richting Duelist Kingdom. De serie was van korte duur als hij dit niet gedaan zou hebben.

In het eerste seizoen vraagt Mokuba aan Yugi Muto, Joey Wheeler, Tristan Taylor en Téa Gardner in welke kaart zij zichzelf zien. Hierop geeft Tristan de kaart Cyber Commander aan, waardoor hij deze kaart wordt tijdens het duel tussen Yugi en Mokuba.

Cyber Commander
Cyber Commander

Lava Battleguard

Lava Battleguard is een monster-kaart met als attribuut aarde. De kaart valt onder een Warrior kaart en draagt een speciaal effect met zich mee. Zo krijgt de kaart 500 aanvalskracht erbij voor elke Swamp battleguard die je op het veld hebt. De Engelse tekst gaat als volgt: This card gains 500 ATK for each ‘Swamp Battleguard’ you control. Zonder het effect beschikt de Lava Battleguard over 1550 ATK en 1800 DEF.

Lava Battleguard
Lava Battleguard

Swamp Battleguard

Swamp Battleguard is een Monster-kaart met als attribuut aarde. De kaart valt onder een Warrior kaart en draagt net als Lava Battleguard een speciaal effect met zich mee. Zo krijgt de kaart ook 500 aanvalskracht erbij, voor elke Lava Battleguard die je op het veld hebt. De Engelse tekst gaat als volgt: This card gains 500 ATK for each ‘Lava Battleguard’ you control. Zonder het effect beschikt de Swamp Battleguard over 1800 ATK en 1500 DEF.

Swamp Battleguard
Swamp battleguard

Deck Tristan Taylor

Het deck van Tristan wordt niet veel gebruikt in Yu-Gi-Oh!, dit komt onder andere doordat hij het duelleren nog moet ontdekken. Het deck bestaat vooral uit militaristische kaarten, die weer aansluiten aan zijn persoonlijkheid. Hij duelleert een keer in de afleveringen van de eerste serie, waar hij Joey Wheeler verslaat.

Personages

Als fans van Yu-Gi-Oh! schrijven wij over bijzondere personages die voorkomen in de serie. Hier lichten wij hun verhaal meer toe en gaan wij dieper in op het deck van de personages. Heb je toevallig meer behoefte aan informatie rondom een beschreven personage, of wil je dat wij dieper in gaan op een personage uit Yu-Gi-Oh!, laat het ons dan weten de reacties.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Vorig artikel
Volgend artikel

Recent comments