Tri-Horned Dragon

-

De Tri-Horned Dragon is een populaire kaart uit Yu-Gi-Oh! Het is een draken-monster van level acht met 2850 aanvalspunten en 2350 verdedigingspunten. De kaart is erg uniek door de hoge aanvalskracht en de imposante uitstraling. De Tri-Horned Dragon heeft zoals de naam al aangeeft drie hoorns op zijn hoofd.

Legend of Blue Eyes White Dragon

De kaart is zeer gewild onder verzamelaars, mede omdat de kaart in de serie zit van Legend of Blue Eyes White Dragon. Hierdoor zijn de varianten van de kaart erg zeldzaam en dat is nog meer het geval omdat Konami de kaart niet vaak opnieuw heeft uitgebracht.

Daarbij is de kaart zeer gewild voor duellisten vanwege zijn hoge aanvalspunten. Dit betekent dat het vrij gemakkelijk kan zijn om grote schade toe te brengen aan de levenspunten van je tegenstander, als je deze kaart op de juiste manier gebruikt.

TRI-HORNED DRAGON

Iconisch en krachtig

De Tri-Horned Dragon wordt vaak gezien als een van de meest iconische en krachtige drakenmonsters uit Yu-Gi-Oh! Hij heeft de potentie om zelfs de sterkte verdedigende monsters te vernietigen en zo de weg vrij te maken voor een directe aanval op de levenspunten van de tegenstander.

Tri-Horned Dragon en Seto Kaiba

Naast zijn kracht en toffe uiterlijk voor verzamelaars, staat de Tri-Horned Dragon ook bekend om zijn rol in de Yu-Gi-Oh! anime. In de serie wordt de kaart vaak gebruikt door Seto Kaiba.

Verschillende varianten

Wanneer wij een kaart uitlichten op yugiohkaarten.nl, kijken wij altijd naar alle mogelijke varianten. Via Card Market zien wij dat er negen varianten bestaan met allemaal dezelfde uiterlijk en naam. De variatie vindt vooral plaats in de zeldzaamheid van de kaart.

  • 4x variant uit LOB – Legend of Blue Eyes White Dragon: V.1/V.2/V.3/V.4.
  • 2x variant uit LDD – Legend of Blue Eyes White Dragon: V.1/V.2.
  • 1x variant uit LDB – Legend of Blue Eyes White Dragon
  • 1x variant uit LCYW – Legendary Collection 3: Mega Pack
  • 1x variant uit LOB – 25TH Legend of Blue Eyes White Dragon 25th anniversary edition

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments