Téa Gardner

-

Téa Gardner is de beste vriend van Yugi en valt onder de vriendengroep van Yugi, Joey en Tristan. Als personage is zij belangrijk omdat zij tijdens het duelleren haar vrienden vaak motiveert. Zelf duelleert zij vrijwel nooit, alleen in het begin van de anime kon ze Joey Wheeler verslaan in Duel Monsters.

Téa Gardner en Yugi Muto

Persoonlijkheid

Téa Gardner is erg goedhartig, wilskrachtig en ondersteunend. Dit komt ook vaak terug, wanneer zij Joey of Yugi helpt tijdens het duelleren. In het begin van Yu-Gi-Oh! helpt zij Yugi, wanneer hij gepest wordt door Tristan en Joey. Tijdens de afleveringen houdt zij Tristan en Joey vaak rustig, omdat zij vaak woordenwisselingen krijgen.

Deck Téa Gardner

Ondanks dat in de anime Téa vrijwel nooit duelleert, beschikt zij wel over een deck. Het deck bestaat voornamelijk uit Fairy-kaarten en in de Virtual World arc speelde ze met een deck dat voornamelijk uit Spellcasters bestaat. Net als Mai Valentine zijn de meeste monsters vrouwelijk en combineert ze haar magie-kaarten met monsterkaarten om de kracht van haar monsters te vergroten. Sterke ’trap-kaarten’ die worden gebruikt zijn: ‘Waboku’ en ‘Mirror Force’.

Naast haar deck, krijgt Téa in het eerste seizoen de vraag met welke kaart zij zichzelf identificeert. Hier kiest zij de Magician of Faith, die zij vervolgens wordt tijdens het duel tussen Yugi en Bakura. Magician of Faith is een monster kaart met een flip effect. Wanneer je de kaart flipt in het spel, kun je een magie-kaart uit je ‘graveyard’ halen.

Magician of Faith
Magician Of Faith

Personages

Regelmatig schrijven wij over personages uit Yu-Gi-Oh! Tijdens het kijken van de serie merken wij merkwaardige personages op en schrijven een stuk over hen. Hier gaan wij dieper in op hun deck of specifieke kaarten die zij gebruiken in de serie. Heb je nog meer behoefte aan meer informatie rondom een personage of wil je meer informatie over Téa Gardner, laat het ons dan weten in de reacties.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Vorig artikel
Volgend artikel

Recent comments