Swordstalker

-

Swordstalker is een iconisch monster dat zijn weg heeft gevonden naar de wereld van Yu-Gi-Oh! Dit is een krachtig beest met een hoge aanvalskracht, een imponerend uiterlijk en in totaal zes sterren.

Swordstalker

Swordstalker als kaart

De kaart valt onder het type Warrior met als attribuut ‘donker’ ofwel ‘dark’. Qua aanvalspunten heeft hij een kracht van 2000 en qua verdediging een kracht van 1600. Swordstalker heeft als kaart zes sterren en daarom moet je een monsters opofferen om deze kaart op te roepen.

Strategieën en decks

Al met al is dit een krachtige kaart om te gebruiken in je deck. Met de juiste ondersteuning kan deze kaart de kern vormen van een sterke aanval op je tegenstander. Hiervoor kun je bijvoorbeeld kaarten gebruiken zoals ‘United We Stand’ en ‘Mage Power’. Deze kaarten kunnen namelijk zijn aanvalspunten verder verhogen en daarom heb je nog meer voordeel.

United We Stand

Swordstalker in de animatieserie

In de Yu-Gi-Oh! animatieserie zijn er geen specifieke personages die bekend staan om het gebruik van de kaart. Qua gebruik in een deck, kun je Swordstalker het beste gebruiken met andere Warrior-type monsters of decks die gericht zijn op het verhogen van de aanvalspunten van monsters. Het kan namelijk een goede aanvulling zijn op decks die zich richten op agressieve aanvallen en het snel verslaan van tegenstanders.

Hits op cardmarket

Bij het verdiepen in specifieke kaarten, kijken wij naar de hits op cardmarket. Wanneer je zoekt op Swordstalker, zie je dat er in totaal tien hits zijn. Dit is relatief weinig als je het vergelijkt met Summoned Skull, die zestig hits kreeg. Interessant is verder dat alle hits dezelfde illustratie hebben. Dat houdt in dat Konami nog geen andere varianten heeft gemaakt.

Alle kaarten

Wij schrijven over alle kaarten die wij tegen komen of interessant genoeg achten voor in een deck. Benieuwd naar andere kaarten? Bekijk de categorie: alle kaarten en lees alles over unieke kaarten en de eventuele upgrades vanuit Konami.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Vorig artikel
Volgend artikel

Recent comments