Structure Deck Warrior’s Triumph

-

Structure Deck Warrior’s Triumph is uitgekomen op 28 oktober 2005 en is een Structure Deck in de TCG van Yu-Gi-Oh! Het is het vijfde deck dat ooit is uitgekomen en bevat een klaar-om-te-spelen deck met krachtige Warrior-type kaarten.

Warrior-attribuut

Het Warrior-attribuut is een veelgebruikt kenmerk in Yu-Gi-Oh! Monsters met dit type attribuut behoren tot de Warrior-type monsters en hebben meestal karakteristieken die verband houden met krijgers, ridders, zwaardvechters en andere soortgelijke personages. In onze lijst met archetypes vind je drie Warrior gerelateerde archetypen: ‘Ancient Warriors’, ‘Empowered Warrior’ en ‘Symphonic Warrior’.

Populaire kaarten in het Structure Deck Warrior’s Triumph

Het deck bevat net als andere kant-en-klare decks 40 kaarten. Populaire kaarten in het Structure Deck Warrior’s Triumph zijn, onder andere: ‘Gilford the Legend’, ‘Swift Gaia the Fierce Knight’ en ‘Warrior Lady of the Wasteland’.

Gilford the Legend

Op elke Structure Deck wordt een afbeelding gebruikt gerelateerd aan de Ultra Rare kaart in het deck. Bij het deck Warrior’s Triumph is dat Gilford the Legend. De kaart heeft een Earth-attribuut en valt onder een Warrior kaart met een effect. Qua krachten heeft Gilford the Legend een aanvalskracht van 2600 en een verdedigingskracht van 2000. Het effect hebben wij vertaald naar het Nederlands:

‘Kan niet speciaal worden opgeroepen. Wanneer deze kaart normaal wordt opgeroepen: Je kunt zoveel uitrusting spreukkaarten als mogelijk vanuit je begraafplaats uitrusten aan een Warrior-Type monster of meerdere Warrior-Type monsters die je controleert’.

Swift Gaia the Fierce Knight

De volgers van het eerste seizoen van Yu-Gi-Oh! kennen Gaia The Fierce Knight nog wel van het deck van Yugi Muto. In dit deck vind je daar een variant van met de naam Swift Gaia The Fierce Knight. Deze Warrior-kaart heeft een Dark Attribuut en zeven sterren. Verder heeft de kaart een aanvalskracht van 2300, een verdedigingskracht van 2100 en een effect:

‘Als dit de enige kaart in je hand is, kun je deze kaart normaal oproepen zonder een Offer aan te bieden’.

Warrior Lady of the Wasteland

Persoonlijk vinden wij dit een toffe kaart en daarbij krijg je ook nog een handig effect. Warrior Lady of the Wasteland is een Warrior-monster met een EARTH attribuut. De kaart heeft vier sterren, een aanvalskracht van 1100, een verdedigingskracht van 1200 en een effect:

‘Wanneer deze kaart wordt vernietigd door een gevecht en naar het GY wordt gestuurd: je kunt 1 EARTH Warrior-monster met 1500 of minder aanvalskracht vanuit je Deck, in aanvalspositie, speciaal oproepen.’

Warrior’s Triumph Cardlist

Het Structure Deck Warrior’s Triumph bevat in totaal 40 kaarten, een regelboek, een doelgids en een speelmat. De kaarten zijn verdeeld over de volgende zeldzaamheid:

  • 1x Ultra Rare.
  • 39x Common.
Card numberNameRarityCategoryQty
SD5-EN001“Gilford the Legend”Ultra RareEffect Monster1
SD5-EN002“Warrior Lady of the Wasteland”CommonEffect Monster1
SD5-EN003“Dark Blade”CommonNormal Monster1
SD5-EN004“Goblin Attack Force”CommonEffect Monster1
SD5-EN005“Gearfried the Iron Knight”CommonEffect Monster2
SD5-EN006“Swift Gaia the Fierce Knight”CommonEffect Monster1
SD5-EN007“Obnoxious Celtic Guard”CommonEffect Monster1
SD5-EN008“Command Knight”CommonEffect Monster1
SD5-EN009“Marauding Captain”CommonEffect Monster2
SD5-EN010“Exiled Force”CommonEffect Monster1
SD5-EN011“D.D. Warrior Lady”CommonEffect Monster1
SD5-EN012“Mataza the Zapper”CommonEffect Monster1
SD5-EN013“Mystic Swordsman LV2”CommonEffect Monster1
SD5-EN014“Mystic Swordsman LV4”CommonEffect Monster1
SD5-EN015“Ninja Grandmaster Sasuke”CommonEffect Monster1
SD5-EN016“Gearfried the Swordmaster”CommonEffect Monster1
SD5-EN017“Armed Samurai – Ben Kei”CommonEffect Monster1
SD5-EN018“Divine Sword – Phoenix Blade”CommonEquip Spell Card1
SD5-EN019“Snatch Steal”CommonEquip Spell Card1
SD5-EN020“Mystical Space Typhoon”CommonQuick-Play Spell Card1
SD5-EN021“Giant Trunade”CommonNormal Spell Card1
SD5-EN022“Lightning Blade”CommonEquip Spell Card1
SD5-EN023“Heavy Storm”CommonNormal Spell Card1
SD5-EN024“Reinforcement of the Army”CommonNormal Spell Card2
SD5-EN025“The Warrior Returning Alive”CommonNormal Spell Card1
SD5-EN026“Fusion Sword Murasame Blade”CommonEquip Spell Card1
SD5-EN027“Wicked-Breaking Flamberge – Baou”CommonEquip Spell Card1
SD5-EN028“Fairy of the Spring”CommonNormal Spell Card1
SD5-EN029“Reload”CommonQuick-Play Spell Card2
SD5-EN030“Lightning Vortex”CommonNormal Spell Card1
SD5-EN031“Swords of Concealing Light”CommonContinuous Spell Card1
SD5-EN032“Release Restraint”CommonNormal Spell Card1
SD5-EN033“Call of the Haunted”CommonContinuous Trap Card1
SD5-EN034“Magic Jammer”CommonCounter Trap Card1
SD5-EN035“Royal Decree”CommonContinuous Trap Card1
SD5-EN036“Blast with Chain”CommonNormal Trap Card1
Warrior’s Triumph Cardlist | Bron: Yugioh.fandom.com

Waarde Warrior’s Triumph

Voor de waarde van Yu-Gi-Oh! artikelen kijken wij naar Cardmarket en Ebay. Op Cardmarket beginnen de Engelse varianten vanaf 62,- Euro. Verder wordt er een Factory Sealed (iets waar wij altijd naar zoeken) aangeboden voor 70,- Euro. Op Ebay zijn de prijzen gelijkwaardig, zo wordt er een nieuwe variant aangeboden voor 63,80 Euro. Houd bij de aanschaf wel rekening met verzendkosten en eventuele importkosten.


Structure Decks

Konami is in het jaar 2005 begonnen met het uitbrengen van Structure Decks. In dat jaar zijn er vijf uitgebracht, waarvan Warrior’s Triumph er een is. De rest kun je vinden op onze pagina met alle Structure Decks.

Yu-Gi-Oh! kaarten

Het verzamelen van Yu-Gi-Oh! kaarten is erg populair. De populariteit is enorm gestegen sinds de Anime voor het eerst werd uitgezonden en daarmee gingen veel fans kaarten verzamelen. Wanneer je nu voor het eerst begint met verzamelen, is het mogelijk dat je door het bomen het bos niet meer ziet. Waarop moet je bijvoorbeeld letten bij het kopen, ruilen en verkopen van kaarten? Wanneer je vervolgens een toffe kaart krijgt, hoe bewaar je die dan het beste en waar moet je op letten? Om inzicht te geven in dit soort vraagstukken hebben wij een artikel geschreven over de basisstappen binnen het verzamelen van Yu-Gi-Oh! kaarten.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments