Structure Deck Spellcaster’s Judgement

-

Structure Deck Spellcaster’s Judgement is uitgebracht op 18 januari 2006 en is een Structure Deck in de TCG van Yu-Gi-Oh! Het is het zesde deck dat ooit is uitgekomen en bevat een klaar-om-te-spelen deck met krachtige Spellcaster-Type monsters.

Spellcaster-type monsters

In dit deck staan Magiërs, Warlocks en Tovenaars tot je beschikking, waardoor je in het duel bijna zelf een Magiër wordt. Gebruik tijdens het duelleren spreekkaarten om je monsters te versterken en je tegenstanders schade toe te brengen. Het deck bevat in totaal 40 kaarten, waaronder zes gloednieuwe kaarten, waaronder de Ultra Rare ‘Dark Eradicator Warlock’ en twee van Yugi Muti’s meest bekende spreuk-kaarten.

Populaire kaarten in Structure Deck Spellcaster’s Judgement

In het Structure Deck Spellcaster’s Judgement vind je verschillende toffe Spellcaster-type monsters. Hieronder valt natuurlijk de ‘Cover Card’ ‘Dark Eradicator Warlock’, ‘Dark Magician’ en ‘Skilled Dark Magician’.

Dark Eradicator Warlock

De kaart Dark Eradicator Warlock is een Spellcaster kaart met Dark Attribuut. De kaart bevat zeven sterren en biedt een aanvalskracht van 2500 en een verdediging van 2100. Het effect van Dark Eradicator Warlock gaat als volgt:

‘Kan niet normaal worden opgeroepen. Moet speciaal worden opgeroepen (vanuit je hand) door 1 ‘Dark Magician’ te offeren en kan niet op andere manieren speciaal worden opgeroepen. Telkens wanneer een normale spreekkaart wordt geactiveerd, breng dan onmiddellijk nadat deze is oplost 1000 schade toe aan je tegenstander’.

Dark Magician

De kaart Dark Magician SD6-EN003 bevat een toffe art, die veel Yu-Gi-Oh! verzamelaars wel kennen. De kaart valt verder onder Spellcaster en beschikt over het Dark attribuut. De kaart bevat net als Dark Eradicator Warlock over zeven sterren, een aanvalskracht van 2500 en een verdediging van 2100. De tekst op de kaart gaat als volgt:

‘De ultieme tovenaar op het gebied van aanval en verdediging’.

Skilled Dark Magician

De kaart Skilled Dark Magician is een sterke kaart met een effect. Dat kaart valt onder Spellcaster en beschikt over het Dark attribuut. Skilled Dark Magician beschikt over vier sterren, een aanvalskracht van 1900, een verdediging van 1700 en het volgende effect:

‘Elke keer dat een Spreukkaart wordt geactiveerd, plaats 1 Spreukteller op deze kaart wanneer die spreuk is opgelost (max 3). Je kunt deze kaart offeren met 3 Spreuktellers erop; roep 1 ‘Dark Magician’ Speciaal op vanuit je hand, Deck of GY.

Spellcaster’s Judgement

Het Structure Deck Spellcaster’s Judgement bevat in totaal 40 kaarten, een regelboek, een doelgids en een speelmat. De kaarten zijn verdeeld over de volgende zeldzaamheid:

  • 1x Ultra Rare.
  • 39x Common.
Card numberNameRarityCategoryQty
SD6-EN001Dark Eradicator WarlockUltra RareEffect Monster1
SD6-EN002Mythical Beast CerberusCommonEffect Monster1
SD6-EN003Dark MagicianCommonNormal Monster1
SD6-EN004Gemini ElfCommonNormal Monster1
SD6-EN005Magician of FaithCommonFlip monster2
SD6-EN006Skilled Dark MagicianCommonEffect Monster2
SD6-EN007Apprentice MagicianCommonEffect Monster2
SD6-EN008Chaos Command MagicianCommonEffect Monster1
SD6-EN009Breaker the Magical WarriorCommonEffect Monster1
SD6-EN010Royal Magical LibraryCommonEffect Monster1
SD6-EN011TsukuyomiCommonSpirit monster1
SD6-EN012Chaos SorcererCommonEffect Monster1
SD6-EN013White Magician PikeruCommonEffect Monster1
SD6-EN014Blast MagicianCommonEffect Monster1
SD6-EN015Ebon Magician CurranCommonEffect Monster1
SD6-EN016Rapid-Fire MagicianCommonEffect Monster1
SD6-EN017Magical BlastCommonNormal Spell Card1
SD6-EN018Mystical Space TyphoonCommonQuick-Play Spell Card1
SD6-EN019Nobleman of CrossoutCommonNormal Spell Card1
SD6-EN020Premature BurialCommonEquip Spell Card1
SD6-EN021Swords of Revealing LightCommonNormal Spell Card1
SD6-EN022Mage PowerCommonEquip Spell Card1
SD6-EN023Heavy StormCommonNormal Spell Card1
SD6-EN024Diffusion Wave-MotionCommonNormal Spell Card1
SD6-EN025ReloadCommonQuick-Play Spell Card1
SD6-EN026Dark Magic AttackCommonNormal Spell Card1
SD6-EN027Spell AbsorptionCommonContinuous Spell Card1
SD6-EN028Lightning VortexCommonNormal Spell Card1
SD6-EN029Magical DimensionCommonQuick-Play Spell Card2
SD6-EN030Mystic BoxCommonNormal Spell Card1
SD6-EN031Nightmare’s SteelcageCommonNormal Spell Card1
SD6-EN032Call of the HauntedCommonContinuous Trap Card1
SD6-EN033Spell Shield Type-8CommonCounter Trap Card1
SD6-EN034Pitch-Black Power StoneCommonContinuous Trap Card1
SD6-EN035Divine WrathCommonCounter Trap Card1
SD6-EN036Magic CylinderCommonNormal Trap Card1
Spellcaster’s Judgement Cardlist | Bron: Yugioh.fandom.com

Waarde Spellcaster’s Judgement

Voor de waarde van Yu-Gi-Oh! artikelen kijken wij naar Cardmarket en Ebay. Op Cardmarket beginnen de Engelse varianten vanaf 115,00 Euro. Op Ebay vinden wij een deck voor 50,- Euro, daarna gaan de prijzen snel omhoog richting 100+.


Yu-Gi-Oh! Structure Decks

2006 is het tweede jaar dat Konami Structure Decks heeft uitgebracht. In dat jaar zijn er vier Yu-Gi-Oh! Structure Decks uitgebracht. Bekijk alle Yu-Gi-Oh! Structure Decks op deze pagina en vind je favoriete deck om mee te duelleren.

Yu-Gi-Oh! kaarten

Het verzamelen van Yu-Gi-Oh! kaarten geniet aanzienlijke populariteit die aanzienlijk is toegenomen sinds de eerste uitzending van de anime. Dit heeft voor een groeiend aantal fans gezorgd, die kaarten bonnen te verzamelen. Als je nu pas begint met verzamelen, kan het zijn dat je overweldigd wordt door de vele mogelijkheden. Waar moet je op letten bij het aanschaffen, ruilen en verkopen van kaarten? En als je dan een indrukwekkende kaart bemachtigt, hoe bewaar je die het beste en waar moet je rekening mee houden? Om antwoorden te bieden op deze vragen, hebben wij een artikel opgesteld dat de basisstappen van het verzamelen van Yu-Gi-Oh! kaarten behandelt.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Vorig artikel
Volgend artikel

Recent comments