Structure Deck Fury from the Deep

-

Structure Deck Fury from the Deep is een Structure Deck in de TCG van Yu-Gi-Oh! Het is het vierde deck dat ooit is uitgekomen en heeft 9 mei 2005 als releasedatum. Dit deck is ontworpen door Konami om spelers te voorzien van een klaar-om-te-spelen deck en bevat een mix van water-monsters en ondersteunende kaarten.

Water attribuut

Het water attribuut in Yu-Gi-Oh! verwijst naar een groep monsterkaarten en ondersteunende kaarten die allemaal van het water-attribuut zijn. Het water-attribuut wordt vaak toegepast met kaarten die de controle over het speelveld kunnen uitoefenen, zoals kaarten die monsters van de tegenstander veranderen in verdedigingspositie, het verminderen van aanvallen of het beïnvloeden van het spel met specifieke effecten die verband houden met water of aquatische wezens.

Populaire kaarten in het Structure Deck Fury from the Deep

Het deck bevat in totaal 40 kaarten, waaronder enorm sterke en toffe kaarten. Populaire kaarten in het Structure Deck Fury from the Deep zijn:

Ocean Dragon Lord – Neo-Daedalus

De kaart Ocean Dragon Lord – Neo-Daedalus is de kaart waar het allemaal om draait bij dit Structure Deck. Je herkent de kaart van de voorkant van het deck en het gaat hier om een sterke Sea-Serpent/effect monster met het water-attribuut. De kaart heeft een aanvalskracht van 2900, een verdediging van 1600 en acht sterren. Verder hebben wij het effect vertaald naar het Nederlands:

‘Deze kaart kan niet normaal worden geactiveerd of geplaatst. Deze kaart kan alleen speciaal worden geactiveerd door 1 ‘Levia-Dragon – Daedalus’ te offeren. Je kunt ‘Umi’ die je controleert naar het kerkhof sturen om alle kaarten in de handen en op het speelveld van beide spelers naar het kerkhof te sturen, behalve deze kaart’.

Gravity Bind

De kaart Gravity Bind is een ‘Continuous Spell’ en daarmee kan de kaart voortdurend gebruikt worden. Het effect van deze kaart blijft gelde, zolang die op het speelveld blijft liggen. Je plaatst deze kaart in het Spell & Trap Card Zone en die blijft daar totdat de kaart wordt vernietigd of uit het speelveld wordt verwijderd. De kaart Gravity Bind is erg sterk en kan in veel meer decks gebruikt worden, dankzij het volgende effect:

‘Monsters van niveau 4 of hoger kunnen niet aanvallen’.

Tribe-Infecting Virus

De kaart Tribe-Infecting Virus is een Aqua-monster met een water attribute en een effect. De kaart heeft vier sterren, een aanvalskracht van 1600 en een verdedigingskracht van 1000. Opzich zijn deze statistieken niet heel bijzonder maar het effect vinden wij wel heel erg handig in een duel:

‘Doe 1 kaart uit je hand weg en verklaar 1 Type monster. Vernietig alle openliggende monsters van het verklaarde Type op het speelveld.

Fury from the Deep Cardlist

Het Structure Deck Fury From the Deep bevat in totaal 40 kaarten, een regelboek, een doelgids en een speelmat. De kaarten zijn verdeeld over de volgende zeldzaamheid:

  • 1x Ultra Rare
  • 39x Common
Kaart nummerNaamZeldzaamheidCategorieQty
SD4-EN001“Ocean Dragon Lord – Neo-Daedalus”Ultra RareEffect Monster1
SD4-EN002“7 Colored Fish”CommonNormal Monster1
SD4-EN003“Sea Serpent Warrior of Darkness”CommonNormal Monster1
SD4-EN004“Space Mambo”CommonNormal Monster1
SD4-EN005“Mother Grizzly”CommonEffect Monster3
SD4-EN006“Star Boy”CommonEffect Monster1
SD4-EN007“Tribe-Infecting Virus”CommonEffect Monster1
SD4-EN008“Fenrir”CommonEffect Monster2
SD4-EN009“Amphibious Bugroth MK-3”CommonEffect Monster1
SD4-EN010“Levia-Dragon – Daedalus”CommonEffect Monster1
SD4-EN011“Mermaid Knight”CommonEffect Monster1
SD4-EN012“Mobius the Frost Monarch”CommonEffect Monster1
SD4-EN013“Unshaven Angler”CommonEffect Monster1
SD4-EN014“Creeping Doom Manta”CommonEffect Monster1
SD4-EN015“Snatch Steal”CommonEquip Spell Card1
SD4-EN016“Mystical Space Typhoon”CommonQuick-Play Spell Card1
SD4-EN017“Premature Burial”CommonEquip Spell Card1
SD4-EN018“Pot of Greed”CommonNormal Spell Card1
SD4-EN019“Heavy Storm”CommonNormal Spell Card1
SD4-EN020“A Legendary Ocean”CommonField Spell Card3
SD4-EN021“Creature Swap”CommonNormal Spell Card1
SD4-EN022“Reload”CommonQuick-Play Spell Card2
SD4-EN023“Salvage”CommonNormal Spell Card2
SD4-EN024“Hammer Shot”CommonNormal Spell Card1
SD4-EN025“Big Wave Small Wave”CommonNormal Spell Card1
SD4-EN026“Dust Tornado”CommonNormal Trap Card1
SD4-EN027“Call of the Haunted”CommonContinuous Trap Card1
SD4-EN028“Gravity Bind”CommonContinuous Trap Card2
SD4-EN029“Tornado Wall”CommonContinuous Trap Card1
SD4-EN030“Torrential Tribute”CommonNormal Trap Card1
SD4-EN031“Spell Shield Type-8”CommonCounter Trap Card1
SD4-EN032“Xing Zhen Hu”CommonContinuous Trap Card1
Fury from the Deep Cardlist | Bron: Yugioh.fandom.com

Waarde Fury from the Deep

Voor de waarde van Yu-Gi-Oh! artikelen kijken wij naar Cardmarket en Ebay. Op Cardmarket starten de decks met 69,99 Euro. Wanneer je een betere kwaliteit wilt dan gaat de prijs richting de 100,- Euro. Op Ebay variëren de prijzen tussen de 70,- en 100,- Euro en daarmee wordt de gemiddelde prijs duidelijk. Houd bij aankoop wel rekening met de verzendkosten en import kosten.


Structure Decks

Konami is in het jaar 2005 begonnen met het uitbrengen van Structure Decks. In dat jaar zijn er vijf uitgebracht, waarvan dit er een is. De rest kun je vinden op onze pagina met alle Structure Decks. Hieronder valt bijvoorbeeld het eerste deck Dragon’s Roar.

Yu-Gi-Oh! kaarten

Het verzamelen van Yu-Gi-Oh! kaarten is een enorm toffe hobby. Je kunt bijvoorbeeld kaarten verzamelen als fan van de Anime of kaarten verzamelen om je deck steeds beter te maken. Wanneer je wilt beginnen met het verzamelen, is het mogelijk dat je door het bomen het bos niet meer ziet. Waarop moet je bijvoorbeeld letten bij het kopen, ruilen en verkopen van kaarten? Wanneer je vervolgens een toffe kaart krijgt, hoe bewaar je die dan het beste en waar moet je op letten? Om inzicht te geven in dit soort vraagstukken hebben wij een artikel geschreven over de basisstappen binnen het verzamelen van Yu-Gi-Oh! kaarten.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments