Structure Deck: Beware of Traptrix

-

Yu-Gi-Oh! Structure Deck: Beware of Traptrix is een set van kaarten, dat oorsprongkelijk werd uitgebracht op 10 april 2014 in Japan en op 16 mei 2014 in Noord-Amerika. Nu in 2023 is er een structure deck uitgebracht.

Het belangrijkste thema van dit structure deck is het archetype van monsters genaamd Traptrix. Traptrix-monsters zijn kleine insectachtige wezens die zijn ontworpen om de tegenstander te hinderen en te controleren. Ze hebben bijvoorbeeld vaak de mogelijkheid om valkaarten op te roepen en te activeren vanuit het deck. Hierdoor biedt dit deck een geweldige combinatie met valstrategieën.

Structure Deck Beware of Traptrix

Traptrix-monsters en valkaarten

Het structure deck bevat verschillende nieuwe monsters en valkaarten, waaronder de krachtige Traptrix Myrmeleo. Deze kaart stelt de speler in staat om een valkaart uit het deck op te roepen en te activeren, wanneer deze wordt geactiveerd. Andere belangrijke kaarten in het deck zijn onder meer Traptrix Nepenthes, die de speler in staat stelt om een valkaart uit het deck te trekken, wanneer deze wordt vernietigd.

Traptrix Myrmeleo
Traptrix Myrmeleo
Traptrix Nepenthes

Naast de monsters en valkaarten, bevat het deck ook een aantal andere nuttige kaarten. Hieronder vallen bijvoorbeeld Mirror Force, Mystical Space Typhoon en Fiendish Chain. Deze kaarten kunnen worden gebruikt om de strategie van het deck aan te vullen en het algemene potentieel te vergroten.

Mirror Force
Mystical Space Typhoon
Fiendish Chain

Conclusie Structure Deck: Beware of Traptrix

Al met al biedt Yu-Gi-Oh! Structure Deck: Beware of Traptrix een krachtige en interessante nieuwe speelstijl voor Yu-Gi-Oh! spelers. Het deck is zowel geschikt voor beginners als gevorderde spelers en kan worden aangepast en aangevuld met andere sets om een nog sterker deck te creëren.

Releases

Wij schrijven een artikel over nieuwe releases en over oude sets rondom Yu-Gi-Oh! Lees bijvoorbeeld meer over Legendary Duelist: Duels From the Deep en Ghost From the past. Wil je graag meer informatie over een specifiek deck of set, laat het ons dan weten.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Vorig artikel
Volgend artikel

Recent comments