Photon Hypernova

-

Photon Hypernova is een krachtig monster dat voorkomt in het Yu-Gi-Oh! kaartspel. Het is een level acht licht-attribuut monter met 3000 ATK en 2500 DEF. Het ook een Xyz-monster, wat betekent dat het kan worden ge-Xyz-summoned door twee level 8 monsters te overlayen.

Eigenschappen

Een van de meest opvallende eigenschappen van Photon Hypernova is het effect dat het heeft wanneer het wordt ge-Xyz-summoned. Het kan direct alle kaarten op het veld van de tegenstander vernietigen. Dit kan een enorme impact hebben op de spelpositie van de tegenstander en kan de speler die Photon Hypernova controleert een belangrijk voordeel geven.

Bovendien is er nog een ander effect dat het een formidabele bedreiging maakt. Wanneer het wordt aangevallen, kan de speler ervoor kiezen om het te detacheren (verwijderen van Xyz-materialen). Om zo te overleven en de aanval van de tegenstander te neutraliseren. Dit betekent dat de tegenstander zijn kostbare aanvallende monster zal verliezen, terwijl Photon Hypernova intact blijft en zich kan voorbereiden op een volgende beurt.

Spelen Met Photon Hypernova

Als je Photon Hypernova wilt gebruiken in je deck, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden:

  • Het vereist dat je twee level 8 monsters hebt om te overlayen, wat betekent dat je deck mogelijk wat kaarten nodig heeft om je te helpen monsters snel naar het veld te brengen en/of level 8 monsters te zoeken.
  • De kaart heeft een hoge Xyz-materialen kosten van drie, wat betekent dat je moet nadenken over hoeveel van deze kaart je in je deck wilt opnemen.

Conclusie

Al met al is dit een formidabel monster, dat in staat is om direct de controle over het speelveld over te nemen. Het kan een geweldige aanvulling zijn op elk Yu-Gi-Oh! deck, dat zich richt op het beheersen van het slagveld en het beperken van de acties van de tegenstander.

Photon Hypernova
Photon Hypernova

Alle kaarten

Wij lichten verschillende kaarten toe, die wij erg tof vinden of die heel sterk zijn. Heb je meer behoefte aan een specifieke kaart of wil je meer informatie, laat het ons dan weten in de reacties. Bekijk verder onze categorie alle kaarten voor meer informatie rondom specifieke kaarten.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments