Meest waardevolle Yu-Gi-Oh! producten september 2023

-

Op Ebay worden dagelijks enorm veel Yu-Gi-Oh! producten verkocht. Wij kijken elke maand naar de meest waardevolle Yu-Gi-Oh! producten die zijn verkocht. Hier halen wij een top vijf uit met de duurste verkopen op Ebay. Qua titels gebruiken wij de titels, die de verkopers hebben gehanteerd.

5. Yu-Gi-Oh! Blue-Eyes White Dragon Prismatic Secret DDS-001 PSA AUTHENTIC

We beginnen de lijst van september met een van de meest iconische en gewilde kaarten van het Yu-Gi-Oh! kaartspel. De Blue-Eyes White Dragon is een van de beroemdste monsters in het Yu-Gi-Oh! universum, die vrijwel altijd wordt geassocieerd met Seto Kaiba. Het gaat hier om een Prismatic Secret kaart, wat een van de hoogste zeldzaamheden in het Yu-Gi-Oh! kaartspel is. Daardoor wordt de kaart gekenmerkt door speciale folieholografische patronen en glans. De kaart komt uit de set Dark Duel Stories, wat verwijst naar een videospel voor de Game Boy Color. In deze set zijn in totaal zes sets uitgekomen, waaronder de Blue-Eyes White Dragon

Blue-Eyes White Dragon DDS-001 PSA Authentic

Op Ebay is deze kaart verkocht voor een mooi bedrag van 3,050.00 dollar en daarmee staat deze verkoop nummer vijf op deze lijst. De PSA kaart bevat alleen de tekst Authentic, en daar moesten wij even in duiken qua betekenis. PSA Authentic betekent dat PSA de kaart alleen certificeert op echtheid, zonder een numerieke beoordeling te geven. Dit kan te wijten zijn aan het bestaan van een wijziging of een eventueel defect.

4. Yu-Gi-Oh! – 2002 Kaiba 1st Edition Starter Deck SDK-001 (English, Factory Sealed).

Op nummer vier vind je een toffe starter deck, die elke verzamelaar van vroeger wel kent. Het Kaiba Starter Deck SDK-001 is uitgebracht in 2002 en bevat kaarten die Seto Kaiba vooral in seizoen 1 van Yu-Gi-Oh! gebruikt. Daarnaast is de waarde van dit deck omhoog gegaan omdat dit een 1st Edition is, dat betekent dat het deck uit de eerste druk is gekomen en daardoor zeldzamer is. Daarbij is het deck factory sealed, wat betekent dat het deck nog steeds in de originele verpakking zit. Op Ebay is dit deck verkocht voor 3,099.99 dollar en daarmee is dit nummer vier op de lijst.

3. Yu-Gi-Oh! North American NA Blue-Eyes White dragon LOB-001 CGC 8 1st Edition

Het begint nu langzaam duidelijk te worden dat de maand september, de maand is van Seto Kaiba. De lijst begint met een Starter deck en daarna volgen er twee Blue-Eyes White Dragons. Het gaat hier om een Blue-Eyes White Dragon LOB-001, wat inhoudt dat de kaart uit de Legend of Blue Eyes White Dragon set komt. Dit is de eerste set die is uitgebracht door Konami en daarom is deze kaart natuurlijk extra populair. North American NA in de titel geeft aan dat de kaart is uitgebracht voor de Noord-Amerikaanse markt.

Blue-Eyes White dragon LOB-001 CGC 8

De kaart is gegrade door CGC, wat staat voor Certified Guaranty Company. Dit is een vergelijkbaar bedrijf aan PSA en daarmee stijgt de waarde van de kaart als die gegrade zijn door dit soort bedrijven. Op Ebay is deze kaart verkocht voor 3,200.00 dollar en daarmee is dit nummer drie op onze lijst: Meest waardevolle Yu-Gi-Oh! producten september 2023.

2. Yu-Gi-Oh! Legend of Blue-Eyes – Blue-Eyes White Dragon LOB-001 1st Ed PSA 9 mint

Seto Kaiba beschikt over drie Blue-Eyes White Dragons en op deze lijst vind je drie Blue-Eyes White Dragons, toeval? Wat ons betreft niet. Deze Blue-Eyes White Dragon komt net zoals nummer drie uit de Legend of Blue Eyes White Dragon set en daarmee weet je al dat de kaart een hoge waarde vertegenwoordigt. Dat is helemaal het geval als de kaart een negen scoort bij PSA en daarmee de term mint mee krijgt. Op Ebay is deze kaart verkocht voor 6,100.00 dollar en daarmee is dit nummer twee op onze lijst.

1. Red-Eyes Black Dragon SDJ-001 Ultra Rare Yu-Gi-Oh! Card

De winnaar van de maand september is een Red-Eyes Black Dragon kaart. En wij begrijpen niet helemaal waarom eigenlijk. De kaart wordt voor stukken minder aangeboden op Cardmarket en is ook niet gegrade door bijvoorbeeld een PSA of CGC. Wij willen dan ook onze volgers vragen of zij ons een duidelijke uitleg kunnen geven over deze verkoop? In ieder geval om het lijstje compleet te maken, de kaart is verkocht voor 6,500.00 dollar op Ebay.


Meest duurste Yu-Gi-Oh! kaarten

Wij hebben ook een artikel geschreven over de meest duurste Yu-Gi-Oh! kaarten. Dit artikel bevat enorm dure kaarten, die ooit zijn verkocht. Het mooie is dat wij in de maand augustus zelfs een nieuwe verkoop op Ebay hebben gevonden, die direct op de eerste plaats komt. Lees snel meer in het artikel.

Wat zijn Yu-Gi-Oh! kaarten waard?

Na het lezen van dit artikel, ben jij benieuwd wat jouw kaarten waard zijn? Dan hebben wij een mooi artikel geschreven, hoe je achter de waarde van jouw Yu-Gi-Oh! kaarten kan komen. Hier krijg je in duidelijke stappen uitleg over het controleren van de waarde.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Vorig artikel
Volgend artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Recent comments