Meest waardevolle Yu-Gi-Oh! producten november 2023

-

Op Ebay worden dagelijks enorm veel Yu-Gi-Oh! producten verkocht. Wij kijken elke maand naar de meest waardevolle Yu-Gi-Oh! producten die zijn verkocht. Hier halen wij een top vijf uit met de duurste verkopen op Ebay. Qua titels gebruiken wij de titels, die de verkopers hebben gehanteerd. Zie hieronder de lijst met de meest waardevolle Yu-Gi-Oh! producten november 2023.

5. Stardust Dragon TDGS-EN040 1st Edition Ghost Rare PSA 8 NM-MT Yugioh

We beginnen de lijst van november met een hele toffe kaart. Het gaat hier om de Ghost rare editie van Stardust Dragon. De kaart komt uit de set: The Duelist Genesis en komt daarmee uit het jaar 2008. Nu is het al super tof dat je zo’n kaart krijgt uit een Booster Pack maar vervolgens geeft PSA de kaart een acht, wat staat voor Near Mint – Mint. Dit doet wat met de prijs van de kaart is verkocht voor 2,398.00 Dollar.

4. Yugioh – Cybernetic Revolution – 1st Edition – Factory Sealed Booster Box -103189

Nummer vier op de lijst is een hele toffe booster box. Het gaat hier om de set Cybernetic Revolution die door Konami in 2005 is uitgebracht. Het leuke aan deze verkoop is; dat het prijskaartje er nog op zit van 69.95 Dollar. Nou de koper heeft hier in ieder geval een mooie winst van gemaakt want de set is verkocht voor 2,520.00 Dollar, als dat geen goed rendement is.

3. Yu-Gi-Oh! Metal Raiders 1st Edition Booster Box (24-pack) MRD

Nummer drie op de lijst bevat weer een Booster Box. Het gaat hier om een set uit 2002 Metal Raiders. Dit is naast Legends of Blue Eyes White Dragon de tweede set die ooit is gemaakt voor de Yu-Gi-Oh! Trading Card Game. Persoonlijk vinden wij de prijs nog mee vallen maar dat zeggen wij dan ook als verzamelaars. Op Ebay is in november de set verkocht voor 3,050.00 Dollar.

2. Yugioh Dark End Dragon Shonen Jump Championship Series BGS 9.5 SJCS-EN007

Op nummer twee staat een keer een verrassende item. Normaal gesproken bestaat de top twee vaak uit kaarten uit Legend of the Blue Eyes maar dat is dit keer zeker niet het geval. Het gaat hier om een speciale Championship kaart, die in 2009 is uitgebracht. De kaart is vervolgens gegrade door BGS met een 9.5 en dat levert de verkoper 3,745.83 Dollar op.

1. Yu-Gi-Oh! Exodia the Forbidden One LOB-124 Ultra Rare 1st Edition PSA10

We sluiten de lijst af met zoals in nummer 2 voorspeld: een kaart uit Legend of the Blue Eyes White Dragon. Het gaat hier om het hoofd van Exodia the Forbidden One, die door PSA is gegrade met een 10. Dit is een uniek verzamelaars object en dat duidt de prijs dan ook wel aan. De kaart is namelijk verkocht voor 4,150.00 Dollar.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments