Meest waardevolle Yu-Gi-Oh! producten december 2023

-

Op Ebay worden dagelijks enorm veel Yu-Gi-Oh! producten verkocht. Wij kijken elke maand naar de meest waardevolle Yu-Gi-Oh! producten die zijn verkocht. Hier halen wij een top vijf uit met de duurste verkopen op Ebay. Qua titels gebruiken wij de titels die de verkopers hebben gehanteerd. Zie hieronder de lijst met de meest waardevolle Yu-Gi-Oh! producten december 2023.

5. Yugioh x1 PSA 10 Ten Thousand Dragon BLAR-EN10K Starlight Rare (GEM MINT!)

We beginnen de lijst van december met een kaart die wij eerlijk gezegd niet eens heel goed kennen. Het gaat hier om de monster-kaart Ten Thousand Dragon uit het jaar 2020, die is gegrade door PSA en daaruit een 10 als score heeft gekregen. Nu is over het algemeen bekend dat dit kaarten uit de eerdere sets enorm veel waarde toebrengt, maar deze kaart laat ook zien dat dat bij nieuwere sets ook geldt. De kaart is namelijk verkocht voor 2,500.00 Dollar en daarmee staat dit Yu-Gi-Oh! product op nummer vijf.

4. YUGIOH! 1st EDITION MAGIC RULER BOOSTER BOX 24pk FACTORY SEALED MRL BOX MINT

OP nummer vier staat dan wel weer een bekend artikel, namelijk een Booster Box van Magic Ruler. Deze set komt uit 2002 en is daarmee een van de eerste sets die is uitgebracht door Konami. De set bevat verschillende zeldzame kaarten, die vooral zijn gericht op Maximilion Pegasus. Ondanks dat wij de prijs vinden meevallen heeft de verkoper aardige winst gemaakt en deze Booster Box verkocht voor 2,800.00 Dollar.

3. 2002 Yu-Gi-Oh Legend of Blue Eyes 1st Edition #001 Blue Eyes White Dragon PSA 9

Als je onze lijstjes met meest waardevolle producten volgt, dan weet je dat er vrijwel altijd een Blue Eyes White Dragon uit Legend of Blue Eyes in het lijstje voorkomt. Dit geldt ook weer voor de maand december waarbij er een PSA 9 variant van deze kaart is verkocht. Normaal gaat het om een PSA 10 dus dit is dan ook wel eens leuk. De PSA 9 scoort nu in ieder geval de nummer drie op deze lijst, want die is verkocht voor 4,630.00 Dollar.

2. Yugioh Invasion Of Chaos Booster Box 1st Edition English (2 boxes)

Op nummer 2 staan niet 1 maar 2 Booster Boxen van de Yu-Gi-Oh! set Invasion of Chaos. Deze set is uitgebracht op 1 maart 2004 en bestaat eigenlijk uit twee Japanse sets. Wij snappen in ieder geval wel waarom de koper deze twee boxen heeft gekocht. Het kan namelijk zomaar zijn dat je kaarten tegen komt als Black Luster Soldier – Envoy of the Beginning en Dark Magician of Chaos. Keerzijde is wel dat de koper 5,600.00 Dollar heeft betaald.

1. Yu-Gi-Oh! Phantom Darkness 1st Edition 24 Pack Booster Box Sealed

Op nummer 1 staat dit keer wel een opvallend Yu-Gi-Oh! product, namelijk een Booster Box uit 2008. Daarmee worden sets uit 2002 en 2004 verslagen en dat vinden wij toch wel merkwaardig. Er is een bedrag van 7,500.00 Dollar betaald voor de set: Phantom Darkness. Wellicht komt het omdat dit de eerste set is dat een Ghost Rare bevat en hoopt de koper op deze kaart.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments