Meest waardevolle Yu-Gi-Oh! producten uit 2023

-

Het jaar is weer voorbij en dat betekent dat wij een samenvatting kunnen maken van de lijstjes met meest waardevolle Yu-Gi-Oh! producten uit 2023. Er zijn namelijk in 2023 enorm toffe Yu-Gi-Oh! producten verkocht en hieronder vind je de duurste van de duurste.

Samenvatting Yu-Gi-Oh! 2023

Allereerst een samenvatting want als wij door de lijstjes van het afgelopen jaar scrollen, zien wij verschuivingen in verkoopprijzen bij een van de meest populaire Yu-Gi-Oh! kaart. De Blue-Eyes White Dragon uit de set Legend of Blue Eyes, komt bijna in elk lijstje voor en het valt ons op dat de prijs daalt van deze kaart. Zo werd er in mei een BGS 9 variant verkocht voor 12.247,67 en in juli een PSA 6 variant verkocht voor 6,100.00 Dollar. Vervolgens wordt er in september een PSA 9 variant verkocht voor 6,100.00 Dollar. De verkoper van de PSA 6 had dus even kunnen wachten en toen een veel mooiere kaart terug kunnen kopen. Maar het wordt nog gekker want in oktober is een PSA 10 variant verkocht voor 4,397.00 Dollar, wat ons betreft een dikke steal.

Blue-Eyes White Dragon

Booster Boxen

Yu-Gi-Oh! Booster Boxen hebben de lijst met meest waardevolle Yu-Gi-Oh! producten regelmatig bereikt. Dit zijn dan ook gewoon enorm populaire artikelen want in totaal vind je 15 Booster Boxen in de lijstjes van 2023. Hierin kwam de set Soul of the Duelist het meest voor, in de maand juni en oktober. De duurste Booster Box is Phanton Darkness, want die is in december verkocht voor 7.500 Dollar.

Phantom Darkness Booster Box

Gegrade Yu-Gi-Oh! kaarten

Op de lijstjes van 2023 vind je veel gegrade kaarten. In de afgelopen jaren zijn verzamelaars dan ook erg opzoek naar de perfecte kaarten om die te graden. In totaal vind je 20 verschillende kaarten die gegrade zijn door verschillende bedrijven. Dit laat zien dat het graden echt enorme waarde toevoegt aan de kaart. Wat betreft ‘Grading Company’s‘, vind je in de lijsten 14 PSA-kaarten, 3 BGS-kaarten en 3 CGC-kaarten. Dit toont aan dat de waarde vooral wordt gecreëerd bij PSA.

PSA-logo

Meest waardevolle Yu-Gi-Oh! artikel 2023

In het jaar 2023 zijn enorme bedragen uitgegeven aan Yu-Gi-Oh! artikelen, maar uiteindelijk kan er maar een product het meest waardevol zijn. De volgers van onze lijstjes weten waarschijnlijk wel waar het over gaat, want op nummer staat natuurlijk een PSA 10 Blue-Eyes White Dragon uit de LOB-set. Toch als je het ons vraagt snappen wij het verschil niet helemaal met andere kaarten, die voor een stuk minder zijn verkocht. Maar in augustus heeft iemand een ton betaald voor deze kaart.

Blue-Eyes White Dragon LOB-001

Alle lijstjes op een rij

Doordat wij zijn gestart in 2023 met Yugiohkaarten.nl, hebben wij niet van elke maand een lijstje gemaakt. Dit zijn natuurlijk wel de plannen voor 2024. Toch vind je hieronder alle lijstjes op een rij en kun je nog even alles teruglezen.


Structure Decks

In het jaar 2023 hebben wij veel aandacht besteed aan het in kaart brengen van de Structure Decks. Helaas is het nog niet gelukt om alles in kaart te brengen, maar dat brengt ook weer mooie doelen voor 2024. Toch kun je al veel lezen over de eerste Structure Decks, zoals: Cardlists, Cover Cards en de waarde per deck.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Recent comments