Legendary Duelists: Soulburning Volcano!

-

Op 8 augustus komt er een nieuwe Legendary Duelist set uit, genaamd: Soulburning Volcano! Deze nieuwe kaarten geven je de mogelijkheid om de hitte tijdens een duel zodanig te verhogen, dat je tegenstander het niet meer kan verdragen. Profiteer van drie strategieën geïnspireerd door vurige Duelist uit de pantheon van de Yu-Gi-Oh! anime serie!

Salamangreat

Salamangreat is terug met nieuwe kaarten geïnspireerd door Soulburner uit Yu-Gi-Oh! Dit is een van de meest populaire toernooi-level strategieën van het afgelopen decennium. De strategie maakt het bijvoorbeeld mogelijk om 8000 schade in een flits uit te delen. Daarbij kan je aan de slag met een reïncarnatie gameplay, die ervoor zorgt dat monsters nieuwe krachten krijgen, als je ze gebruikt om een tweede kopie van zichzelf op te roepen.

Axel Brodie

Axel Brodie was een personage uit Speed Duel GX: Duel Academy Box en krijgt zijn Volcanic strategie een nieuwe beurt in de schijnwerpers. Gebruik gloednieuwe Volcanic kaarten, die je zullen helpen de levenspunten van je tegenstander te verbranden zonder zelfs maar te hoeven vechten! Daarbij kun je nog steeds kiezen voor de klassieke Volcanic Doomfire, of je kunt schade toebrengen aan je tegenstander, telkens wanneer ze een speciale oproeping doen.

Battlin Boxers!

Daarbij biedt Soulburning Volcano! nieuwe Battlin Boxers! De Barian Emperor Alito’s strategie uit Yu-Gi-Oh! ZEXAL richtte zich op het doorstaan van slagen terwijl hij zware tegenaanvallen uitdeelde aan zijn tegenstanders. De nieuwe Battlin Boxer kaarten gaan verder waar hij gebleven is. Je kunt bijvoorbeeld ‘Counter Counter’ traps rechtstreeks vanuit je deck aan je hand toevoegen. Elk deck dat FIRE Warriors gebruikt en in staat is om twee level vier monsters samen te stellen, kan een krachtig nieuw Battlin Boxer Xyz monster loslaten.

Legendary Duelists: Soulburning Volcano!

De complete Legendary Duelists: Soulburning Volcano! booster set bevat in totaal 62 kaarten:

  • 9 Ultra Rares.
  • 8 Super Rares.
  • 10 Rares.
  • 34 Commons.
  • 1 Ghost Rare.

Releases

Wanneer Konami een nieuwe set presenteert, dan schrijven wij daar al te graag over. In de categorieën nieuws en releases vind je alles wat je wil weten over Yu-Gi-Oh! Zo hebben wij recent nog een artikel geschreven over Cyberstorm Access, waarbij je alles komt te weten over de laatste set van Konami.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Vorig artikel
Volgend artikel

Recent comments