Invasion of Chaos Special Edition Box

-

De Yu-Gi-Oh! Invasion of Chaos Special Edition Box is een speciale box met kaarten uit de Invasion of Chaos-set, die oorspronkelijk werd uitgebracht in 2004. De set bevat een aantal van de meest iconische en krachtige kaarten uit de geschiedenis van Yu-Gi-Oh! waaronder de legendarische ‘Chaos Emperor Dragon – Envoy of the End.

Invasion of Chaos special box

Black Luster Soldier – Envoy of the Beginning

De speciale editie bevat drie booster packs van de Invasion of Chaos-set, samen met een speciale promotiekaart. Bij de promotiekaart is het zelfs mogelijk om je handen te krijgen op de Black Luster Soldier – Envoy of the Beginning. Dit is tegenwoordig een van de meest gewilde kaarten is rondom Yu-Gi-Oh!

Parel onder Yu-Gi-Oh! producten

De Invasion of Chaos special Edition Box biedt elke fan een unieke kans om een aantal van de meest krachtige en gewilde kaarten uit de Yu-Gi-Oh! TCG-geschiedenis te verzamelen. Spelers kunnen hiermee hun verzameling uitbreiden en hun decks verbeteren met enkele van de meest krachtige kaarten, waaronder dus misschien wel Black Luster Soldier – Envoy of the Beginning.

Must have

Als je een fan bent van de Yu-Gi-Oh! Trading Card Game, dan is de Invasion of Chaos special edition box een must-have voor jouw verzameling. De box biedt spelers niet alleen de mogelijkheid om enkele van de meest gewilde kaarten te verzamelen, maar ook om hun vaardigheden te verbeteren en hun strategieën te verfijnen.

Releases

Konami brengt met regelmaat verschillende sets uit en speciale artikelen rondom Yu-Gi-Oh! Hier schrijven wij maar al te graag over, waarbij wij kijken naar de nieuwste sets, maar ook regelmatig een oude set toelichten. Het mooie van deze set is dat die nog steeds bestelbaar is via Bol.com via de onderstaande knop. Ben je verder benieuwd naar andere sets en wil je graag een toelichting? Stuur ons dan een mailtje of reageer onder het artikel.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Vorig artikel
Volgend artikel

Recent comments