Gate Guardian

-

Gate Guardian is een legendarische monster-kaart uit Yu-Gi-Oh! Deze kaart staat bekend om zijn indrukwekkende kracht en imposante verschijning. Het monster is gecreëerd door de maker van het spel Maximillion Pegasus. Hij heeft het monster ontworpen om de poorten van het Duelist Kingdom-toernooi te bewaken en te voorkomen dat ongeautoriseerde indringers binnenkomen.

Gate Guardian

Eigenschappen

Gate Guardian is een erg sterke kaart. Hierom moet je wel wat moeite doen om het monster op te roepen. Het is ook niet voor niks de verdediger van de poorten van Duelist Kingdom en dat komt terug in zijn eigenschappen. De kaart beschikt over een aanvalskracht van 3750 en een verdedigingskracht van 3400 en in totaal elf sterren.

Tekst op de kaart

De tekst op de kaart gaat als volgt: ‘This card can only be Special Summoned by offering ‘Sanga of the Thunder’, ‘Kazejin’ and ‘Suijin’ on your side of the field as a Tribute.

Thunder, Kazejin en Suijin

De kaart Gate Guardian is een samengesteld monster dat bestaat uit drie verschillende monster-kaarten: Thunder, Kazejin en Suijin. Deze drie monsters moet je op het veld hebben liggen en opofferen om Gate Guardian op te roepen. De drie krachten van de bovenstaande monsters worden vervolgens gecombineerd tot een monster met alle krachten.

Sanga of the Thunder
Kazejin
Sujin

Verschillende varianten

In de afgelopen jaren zijn er verschillende varianten uitgekomen van de Gate Guardian. Hiervan zijn er recent een hoop uitgekomen in de set Maze of Memories, dat is uitgekomen in 2023. De varianten uit Maze of Memories zijn toevallig allemaal Fusie-monsters. Een Fusie-monster is een samengesteld monster dat wordt opgeroepen door twee of meer specifieke ‘Fusion Material’ monsters te combineren met behulp van een ‘Fusion Summoning’ kaart. Via Card Market vinden wij 19 verschillende varianten van Gate Guardian, waarvan vijf verschillende uitingen, waarvan een de Paradox Brothers. Bekijk hieronder alle varianten:

Gate Guardian
Gate Guardian Combined
Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments