Don Zaloog Yugioh

-

Don Zaloog is een leider van de ‘Dark Scorpion Gang’ ofwel ‘Black Scorpion Graverobber Gang’. Ooit tot leven gebracht door de kracht van de ‘Shadow Charm-ooglap’, die hij draagt. Voorheen was hij namelijk een Duel-monster en dus gewoon een kaart.

In de serie is Don Zaloog een soort Robin Hood-figuur. Net als Robin Hood steelt hij met zijn gang van de rijken. Hij doet zich voor als een detective met de naam Magure. Dit doet hij om samen met een aantal personen Spirit Keys te krijgen. Zijn team bestaan uit de volgende personen:

  • Cliff als beveiliger
  • Chick als student
  • Gorg als conciërge
  • Menae als verpleegster

In Yu-Gi-Oh! gaat het natuurlijk om duelleren dus in de series, proberen zij de sleutels zo te verkrijgen. Het doel daarachter is om de Spirit Gates of the Sacred Beasts te ontgrendelen. Aan het eind van de serie worden Don en zijn aanhangers verslagen en wordt de kracht die hem ‘levend’ maken teniet gedaan.

Don Zaloog kaart

Don Zaloog is een monster kaart met een ‘dark’ attribuut dat valt onder Warrior/effect. Qua kracht heeft de kaart vier sterren, een attack van 1400 en een defence van 1500. Het effect is als volgt: wanneer de kaart schade ontvangt vanuit de tegenstander, kunt u kiezen tussen twee effecten.

  • ban een willekeurige kaart uit de hand van de tegenstander.
  • stuur de twee bovenste kaarten van het deck van de tegenstander naar het kerkhof.
Don Zaloog yugioh
Don Zaloog yugioh kaart

Yu-Gi-Oh! personages

In Yu-Gi-Oh! personages beschrijven wij verschillende personages uit de serie. In de verschillende versies en afleveringen komen verschillende merkwaardige personages voor, die elk een introductie verdienen op yugiohkaarten.nl. Wil jij meer weten van Yugi, Kaiba of Joey? Bekijk dan alle personages op onze website. Beschik je toevallig nog over een Don Zaloog in je verzameling, bekijk dan yugioh kaarten verkopen en wellicht nemen wij de kaart over.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments