Dark Duel Stories DDS

-

Dark Duel Stories is een kleine set kaarten die zijn gekoppeld aan een Yu-Gi-Oh! videospel voor de Game Boy Color. Dit spel is gebaseerd op het Yu-Gi-Oh! Trading Card Game en daarmee heeft Konami een aantal kaarten uitgebracht, die specifiek waren ontworpen voor dit videospel.

Beperkt aanbod

De set Dark Duel Stories is niet uitgebracht als Booster Pack maar de kaarten waren alleen verkrijgbaar bij het DDS-videospel. Mede hierdoor zijn de kaarten erg zeldzaam en moet de verzamelaar het hebben van een beperkt aanbod. Dit heeft dan ook invloed op de prijs tegenwoordig, waarbij er een Blue-Eyes White Dragon is te vinden in onze lijst: meest waardevolle Yu-Gi-Oh! producten september 2023.

Dark Duel Stories Cardlist

Het spel is uitgebracht in maart 2003 en bevat een set met 6 kaarten:

  • 3x Normal Monster
  • 1x Effect Monster
  • 1x Spell Card
  • 1x Trap Card
Kaart nummerNaamZeldzaamheidCategorie
DDS-001“Blue-Eyes White Dragon”Prismatic Secret RareNormal Monster
DDS-002“Dark Magician”Prismatic Secret RareNormal Monster
DDS-003“Exodia the Forbidden One”Prismatic Secret RareEffect Monster
DDS-004“Seiyaryu”Prismatic Secret RareNormal Monster
DDS-005“Acid Trap Hole”Prismatic Secret RareNormal Trap Card
DDS-006“Salamandra”Prismatic Secret RareEquip Spell Card
Dark Duel Stories Cardlist | Bron: Yugioh.fandom.com

Waarde Dark Duel Stories

Op Ebay is er een gegrade Blue-Eyes White Dragon verkocht voor een best bedrag. Maar wat is de waarde verder van deze kaarten? Wij hebben de prijzen opgezocht op Cardmarket en daaruit blijkt dat je diep in het buidel moet tasten. De goedkoopste kaart begint bij Acid Trap Hole, waarvan er maar een te koop staat voor 49,99 Euro. De duurste kaart is een Blue-Eyes White Dragon voor 3.250,00 Euro. Daarmee is de verkoop op Ebay nog niet zo gek.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments