Collect-a-Con

-

Op 23 april is het zover Collect-a-Con, een toffe beurs voor alles rondom Trading Cards. De beurs vindt plaats in Nijkerk en bevat diverse onderwerpen als Yu-Gi-Oh!, Pokemon, Funko, Disney, Star Wars en comics. Bezoek de beurs, breid je verzameling uit via de vele standhouders en bezoek de trade & play area. Daarbij komt er een speciale gast die erg tof is voor de Pokemon fans onder ons.

Collect-a-Con

Met ruim 3000 bezoekers per editie is Collect-a-Con de grootste collectibles beurs van Nederland. Op de beurs vind je een ruim aanbod rondom Trading Cards, waaronder diverse stands en een trading area. Hierdoor is dit een uitstekende kans om je Yu-Gi-Oh! verzameling uit te breiden. Collect-a-Con vindt plaats in Nijkerk in Hal 1 & 2 van Hart van Holland.

  • Locatie: Hart van Holland Nijkerk.
  • Beurstijden: 10:00 – 16:00.
  • Ruime parkeerplekken beschikbaar.

Wat te doen

Wij zijn aanwezig en gaan op zoek naar de starterdecks van Yugi en Joey maar er is veel meer te doen op de beurs. Tussen 10:00 en 16:00 kunt u terecht voor een leuk programma:

  • Retro Gaming.
  • Trade & Play Area
  • Collect-A-Market
  • Meet & Greet met Jason Paige

Jason Paige

Jason Paige is een Amerikaanse zanger, die beroemd is voor het inzingen van het nummer: ‘Gotta Catch ‘em all’. Ondanks dat wij vooral actief zijn met Yu-Gi-Oh! is het ontmoeten van Jason Paige wel een unieke mogelijkheid en daarvoor kun je dus 23 april naar Nijkerk komen. Kaarten kun je bestellen op de site van Collect-a-Con, waarbij je ook nog tickets kun aanschaffen voor een selfie, wat wil je nog meer?

Jason Paige Collect-a-Con

Tickets Collect-a-Con

Ben jij enthousiast geworden over Collect-a-Con en ben jij er 23 april bij? Schaf dan eenvoudig je kaarten aan via de onderstaande knop. Kaarten kosten voor volwassen 12,50 en voor kids (7 tot en met 11 jaar) 8,50. Zien wij jullie op Collect-a-Con?

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Vorig artikel
Volgend artikel

Recent comments