Change of heart YuGiOh

-

Change of heart YuGiOh is een magie kaart uit Yu-Gi-Oh! De kaart kwam als eerst naar voren in seizoen twee van de series en qua kaart in de ‘starter decks’ uit 2004. Het is dus een kaart uit de eerste series, die vervolgens in 2005 door Konami verbannen is. De reden voor het verbannen was, dat de kaart te sterk blijkt te zijn. De kaart maakt het mogelijk om een monster van de tegenstander te gebruiken voor een beurt.

Change of heart de kaart

De kaart is een spell-card ofwel een magie kaart, die jarenlang verbannen is. Na 17 jaar heeft Konami de kaart limited gemaakt, dat houdt in dat je als speler, één kopie van de kaart in je deck mag hebben. Dit is merkwaardig en heeft Konami niet vaak gedaan. Wel, is dit erg tof voor de fans en kan je daarmee je deck een stuk sterker maken.

Change of heart YuGiOh
Change of heart

Wat kun je met Change of heart

Change of heart is een sterke magie kaart met de volgende tekst: ‘Target 1 monster your opponent controls; take control of it until the End Phase’. Dit kun je vertalen als: kies een monster van de tegenstander en krijg de controle tot het eind van de ronde. Je kan dus bijvoorbeeld een monster van je tegenstander opofferen voor een eigen monster of de enige monster voor een beurt weghalen, zodat jij vol kan aanvallen.

De kaart werd dus jarenlang als te sterk bevonden maar nu anno 2023 kun je de kaart zowel online als offline gebruiken. Houd er dus rekening mee dat je maar één kopie in je deck mag hebben.

Alle kaarten

Wij schrijven wekelijks nieuwe artikelen over verschillende onderwerpen rondom Yu-Gi-Oh! Zo hebben wij ook een categorie ingericht met de naam ‘alle kaarten‘. Hier lichten wij kaarten toe, die naar onze mening aandacht nodig hebben of erg tof zijn! Denk aan een hoge waarde op cardmarket, een tof uiterlijk of hoge functionaliteiten bij het duelleren. Welke kaart zou jij nog meer informatie over willen hebben? Laat het ons weten en reageer onder Change of heart YuGiOh.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments