Beware of Traptrix set

-

Beware of Traptrix is een set van Yu-Gi-Oh!, die werd uitgebracht in 2014. De set introduceerde een nieuw archetype van monsters gemaand Traptrix, die voornamelijk gericht zijn op het plaatsen en activeren van valkaarten. Hiermee is het doel om de tegenstander te hinderen en te controleren.

Beware of Traptrix
Beware Of Traptrix

Kenmerken Beware of Traptrix

De traptrix-monsters zijn voornamelijk van het Aarde-attribuut en hebben lage ATK waarden, maar hoge DEF-waarden. Dit betekent dat ze niet bijzonder krachtig zijn in aanvallende situaties, maar wel in staat zijn om schade te voorkomen. Bovendien hebben veel Trapprix-monsters een speciaal effect waarmee ze een valkaart van het deck naar de hand kunnen halen. Hierdoor zijn de kaarten zeer nuttig in het voorbereiden en uitvoeren van valkaartstrategieën.

Een ander opmerkelijk kenmerk van Beware of Traptrix is de introductie van een nieuw type valkaart genaamd ‘Traptrix Trap Hole’. Deze valkaarten hebben verschillende effecten, die variëren van het vernietigen van monsters tot het uitschakelen van aanvalstappen. Ze zijn speciaal ontworpen om samen te werken met de Traptrix-monsters en bieden spelers de mogelijkheid om de acties van hun tegenstanders te beperken en hun eigen strategieën uit te voeren.

Conclusie

Beware of Traptrix is een set van Yu-Gi-Oh!, die spelers de mogelijkheid biedt om een nieuwe strategie te ontwikkelen met de Trapprix-monsters en de bijbehorende valkaarten. Met hun unieke mogelijkheden om valkaarten voor te bereiden en te activeren, bieden de Trapprix-monsters een nieuwe en interessante speelstijl voor ervaren spelers.

Sets

Wij lichten verschillende nieuwe en oude releases toe rondom Yu-Gi-Oh! Dit keer een oude set uit 2014, onder andere omdat er in februari een nieuwe structure deck uitkomt rondom Beware of Traptrix. Benieuwd naar meer informatie of andere sets? Laat het ons dan weten in de reacties. Wij schrijven graag nieuwe artikelen over gewenste kaarten en sets zoals bijvoorbeeld Ghost from the past en Amazing defenders.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments