25th Anniversary Ultimate Kaiba Set

-

Op 11 mei heeft Konami een hele toffe set gedeeld, die je nu kunt pre-orderen. Het gaat om de 25th Anniversary Ultimate Kaiba set, die speciaal is ontworpen voor de 25e verjaardag van Yu-Gi-Oh! De set bestaat uit een prachtige metalen koffer, het deck en drie Blue-Eyes White Dragon-kaarten.

Pre-order de 25th Anniversary Set

De 25th Anniversary Set van Seto Kaiba kunt je nu pre-orderen via de tournament center. Vervolgens worden de sets op bestelling geproduceerd, waarbij de meeste onderdelen uit Japan komen. De kaarten zijn verder wel in het Engels afgedrukt en zijn volledig toernooilegaal.

Volledige inhoud van de set

De Yu-Gi-Oh! Trading Card Game 25th Anniversary Ultimate Kaiba set bevat het volgende:

  • Een zware metalen koffer.
  • Sleeves en Kaiba Corp. (KC) branded tussenschotten.
  • Drie Engelstalige versies van Blue-Eyes White Dragon kaarten, met het orginele ontwerp, in een solide display case.
  • Drie van Kaiba’s kaarten die nog nooit eerder beschikbaar waren.
  • Een 58-delig Ultra Rare Deck van Kaiba’s meest beroemde andere kaarten.
  • Een Quarter Century Rare Blue-Eyes White Dragon.

Seto Kaiba

Seto Kaiba is een van de hoofdpersonages uit de eerste seizoenen van Yu-Gi-Oh! Als eigenaar van het grootste multinationale game-bedrijf met de naam KaibaCorp, is Seto Kaiba erg machtig. Hij heeft vrijwel altijd een koffer bij zich en daarin bewaart hij zijn deck en de machtigste kaart uit zijn deck: De Blue-Eyes White Dragon.

Toffe video

Voor deze toffe release heeft Konami een toffe video gemaakt, waarin alles van deze set uitstekend naar voren komt.

25th Anniversary Ultimate Kaiba Set

Releases

Regelmatig schrijven wij over nieuwe releases en andere tof nieuws vanuit Konami en Yu-Gi-Oh! Net zoals bij deze 25th Anniversary set hebben wij een recent artikel geschreven over Cyberstorm Access. Deze set is pas net uitgekomen en dus naast de bovenstaande koffer een uitstekende toevoeging aan je collectie.

Jeffrey
Jeffreyhttps://yugiohkaarten.nl
Vroeger groot fan van YuGiOh! en nu de hobby weer aan het herpakken. Schrijf graag artikelen over nieuws, personages en andere onderwerpen zodat ik zelf ook weer kennis krijg.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments